I Adidas Originals 'zagrizao' za blogericu Isabellu Rakonić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.09.2012.

3

Isabella Rakonić & Adidas Originals

Mario Petreković, DJ Chill, OKO i Isabella Rakonić biraju Adidasove 'najoriginalce'

Isabella Rakonić & Adidas Originals

Adidas Originals predstavlja novo poglavlje kampanje Adidas is all in pod nazivom All originals represent. Kao dio globalne kampanje Adidas je pokrenuo lokalnu Facebook aplikaciju, na kojoj pozivom predstavi svoju ekipu želi potaknuti mlade ljude da pokažu kreativnost i osobnost.

> Blogomanija

Pobjednike natječaja, koji će osvojiti titulu domaćih najoriginalaca, izabrat će žiri koji čine vječni kreativac Mario Petreković, jedan od predstavnika hrvatske hip-hop scene i klupske scene - DJ Chill, street art umjetnica OKO i modna blogerica Isabella Rakonić (The Pile of Style), koja se proslavila izjavom da iz kuće ne izlazi "bez bunde i torbe s potpisom Alexandera Wanga" u intervju za CroModu.

Novom kolekcijom Adidas Originalsa dominiraju odjeća inspirirana "šminkersko-studentskim" stilom i nove tenisice u retro stilu. Hit su majice s kapuljačom i crno-bijele i smeđe-plave jakne s rukavima druge boje kakve nose srednjoškolci i studenti s prestižnih američkih koledža s istočne obale. Legendarne tenisice ZX750 pojavile su se krajem 80-ih godina, a ove su sezone doživjele povratak na scenu u nabrijanom i još udobnijem izdanju.


VIŠE O TEMAMAAdidas Originalsmodne blogericeIsabella Rakonićmodni blogoviMario PetrekovićDJ ChillThe Pile of Style
Povezano