Hvar među 10 najljepših europskih otoka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2022.

0

Foto: CroModa

Foto: CroModa

Hrvatska je na popisu najboljih 48 svjetskih zemalja zauzela odlično 14. mjesto, dok je otok Hvar uvršten među 10 najljepših europskih otoka

Prepoznatljivost Hrvatske kao kvalitetne i atraktivne turističke destinacije potvrđuju i brojni čitatelji popularnog magazina Condé Nast Traveler.

Naime, oni su i ove godine, u sklopu Readers’ Choice Awards, podijelili svoja iskustva s putovanja vezana uz najbolje svjetske zemlje, gradove, otoke, hotele, odmarališta, lječilišta i dr. Tako je Hrvatska na popisu 48 najboljih svjetskih zemalja zauzela odlično 14. mjesto, dok je otok Hvar uvršten među 10 najljepših europskih otoka.

Upravo je u tom kontekstu Hrvatska turistička zajednica organizirala studijsko putovanje u kojem sudjeluju britanske influencerice i blogerice Jordan Brown, Kristabel Plummer, Ruby Peng, Elisha Brock, čiji su profili specijalizirani za putovanja, modu, lifestyle i odmor. One će sve do 13. listopada obilaziti atraktivne destinacije kontinentalne Hrvatske, odnosno posjetit će i upoznati ponudu Zagreba, Plitvičkih jezera, Rastoka, ali i Hrvatskog zagorja u kojem će razgledati dvorac Veliki Tabor, kao i toplice Terme Tuhelj, dok će od aktivnosti doživjeti vožnju na quadovima, let balonima, obilazak špilje i dr.


VIŠE O TEMAMAConde Nast Travelerotok Hvarhrvatski turizam
Povezano