Hvaljeni američki kantautor Kevin Morby u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.03.2022.

0

Kevin Morby

Kevin Morby

Ulaznice ranograbilice koštaju 120 kuna i mogu se kupiti do 21. ožujka u Dirty Old Shopu. Cijena će im zatim biti 140, a na dan će, ako ih ostane, koštati 160 kuna.

U pokušaju broj 2 hvaljeni američki kantautor Kevin Morby stiže sa svojim bendom premijerno u Hrvatsku. U rokovnike i pametne mobitele valja upisati srijedu, 6. srpnja, mjesto je Močvara! Ulaznice ranograbilice koštaju 120 kuna i mogu se kupiti do 21. ožujka u Dirty Old Shopu. Cijena će im zatim biti 140, a na dan će, ako ih ostane, koštati 160 kuna.
Kevin Morby trenutno je jedan od najpopularnijih kantautora u svijetu. Odrastao je u Kansas Cityju da bi se kasnije preselio u Brooklyn i Los Angeles. U Brooklynu je bio član noise folk benda Woods, a s Cassie Ramone započeo je project The Babies. S producentom Robom Barbatom s kojim je radio u The Babiesima snimio je 2013. album prvijenac “Harlem River”, a istoimena pjesma najveći je Morbyjev hit. Do sada je objavio ukupno šest albuma: Harlem River (2013), Still Life (2014), Singing Saw (2016), City Music (2017), Oh My God (2019) i aktualni Sundowner (2020) koji će promovirati ovom prilikom u Močvari.
Kao svoje uzore navodi Lou Reeda, Boba Dylana, Ninu Simone i Simone Joyner. Prateći bend čine mu Cyrus Gengras na bassu i Nick Kinsey na bubnjevima. Kevin također surađuje i na projektu Waxahatchee s dugogodišnjom djevojkom Katie Crutchfield.


VIŠE O TEMAMAklub MočvaraKevin Morbykoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se