Humanitarni vikend u Arena Centru nisu propustili ni Elfsi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.12.2016.

0

Elfsi na humanitarnom vikendu Arena Centra

Elfsi na humanitarnom vikendu Arena Centra

Najpoznatiji hrvatski modni dvojac, popularni Elfs, ove godine priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arena Centra i HDLU-a

Drugi adventski vikend u Arena Centru protekao je u pravom, blagdanskom humanitarnom tonu. Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a za Centar "Vinko Bek". Nakon prošlotjednog svečanog otvorenja, Adventsko klizalište by Žuti Mačak  na jedan dan postalo je domaćin djeci iz Dječjeg doma Zagreb koja su doživjela nezaboravne trenutke na ledu uz školu klizanja i edukativno-zabavnu predstavu "Ti i ja – znanstvenika dva".
Najpoznatiji hrvatski modni dvojac koji se posljednjih godina izborio na sam vrh domaće modne scene ove godine priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arena Centra i HDLU-a. Kupnjom ukrasnih, dvostrano oslikanih medaljona i oni su pomogli Centru za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek", ustanovi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih.
Sanja Vladović, Ivana Marić i Antonija Kolarić

Sanja Vladović, Ivana Marić i Antonija Kolarić

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nastavlja širiti blagdansku čaroliju ispred Arena centra. Ovog puta poznati sportski virtuoz Žuti Mačak udružio je snage sa Svetim Nikolom i razveselio je djecu iz Nazorove školom klizanja. Zabavu na ledu upotpunila je edukativno–zabavna predstava “Ti i ja – znanstvenika dva” u kojoj su uživali mnogobrojni ledoljupci i poznata lica iz grada.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nije ostavilo ravnodušnim niti poznata lica iz javnog života kao što su glumica Jelena Miholjević s kćerkicom Adom, pjevačica Ivana Marić sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem i kćerkicom Vitom Marijom, sportska novinarka Lana Banely, gimnastičar Marijo Možnik te bivši vaterpolist i voditelj brenda Borovo Dubravko Šimenc.

Lana Banely

Lana Banely

Tijekom Adventa umjetnički medaljoni nude se zainteresiranoj javnosti preko online sustava za nadmetanje, dok će se prikupljena sredstva u cijelosti donirati Centru "Vinko Bek" za promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

Sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji možete pronaći na www.arenacentar.hr. Više o rasporedu škole klizanja i popratnom programu na Adventskom klizalištu by Žuti Mačak doznajte na www.zutimacak.hr.

VIŠE O TEMAMAhumanitarne akcijeElfsArena Centar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se