'Humanitarni buvljak s poznatima' na Cvjetnom trgu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2022.

0

'Nismo same' u društvu Matije Vuice na Cvjetnom trgu. Arhivska fotografija

'Nismo same' u društvu Matije Vuice na Cvjetnom trgu. Arhivska fotografija

Udruga Nismo same poziva vas u subotu, trećeg rujna ove godine, na predstavljanje projekta 'Humanitarni buvljak s poznatima 2022'

Od 9 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu bit će lociran informativni pop-up štand kod kojeg će se s početkom u 11 sati održati defile/revija izuzetno zanimljivih predmeta koje su donirale poznate osobe i time podržale projekt.

Samo neki od njih su Massimo, Severina, Mirjana Mikulec, Matija Vuica,Tarik Filipović, Zoran Aragović, zatim influenceri, nogometni reprezentativci, Daniela Trbović (koja će voditi kratki program na Cvjetnom trgu) te mnogi drugi.

Prvi Humanitarni buvljak s poznatima Udruga je održala 2019., a kao i tada i ove su godine sva prikupljena sredstva namijenjena za financiranje projekta „Nisi sama – ideš s nama“, kojim osiguravamo besplatni taksi prijevoz na kemoterapije za žene oboljele od raka. Svi donirani predmeti moći će se kupiti na Buvljaku koji će se održati na petom izdanju sajma InDizajn u Areni Zagreb od 23. do 25. rujna, gdje ćemo održati i aukciju predmeta na koje se jednostavno ne može staviti cijena.

"Nadamo se da ćete svojim dolaskom podržati naš projekt, medijskim pokrićem informirati javnost o ovoj akciji te najaviti zaista zanimljiv ovogodišnji Buvljak koji će ponuditi jako puno kultnih i malo manje kultnih predmeta koje su donirale istaknute osobe s hrvatske estrade, sportske, političke, modne i medijske scene", kažu organizatori.


VIŠE O TEMAMAUdruga Nismo samehumanitarne akcijeCvjetni trg
Povezano