Humanitarna revija City Modus kao pomoć udruzi P.I.N.K. life

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2019.

0

Foto: Mario Jambrek

Foto: Mario Jambrek

Na ovogodišnjem City Modusu sudjelovao je najveći broj dizajnera do sada, čak njih 16, a njihove modele nosilo je 56 osoba iz javnog i političkog života Hrvatske

Sinoć je svečana dvorana hotela Sheraton bila premala za sve one koji su željeli prisustvovati trećoj, već tradicionalnoj modno-humanitarnoj reviji CITY MODUS za P.I.N.K. life - udrugu žena oboljelih od raka dojke.
Na ovogodišnjem City Modusu sakupljale su se donacije za rad udruge PINK life,  a isto tako jedna od želja organizatora je bila televizorima opremiti odjel onkologije i humane reprodukcije zagrebačke Petrove bolnice – izjavile su Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković, organizatorice projekta City Modus.
Foto: Mario Jambrek

Foto: Mario Jambrek

Na ovogodišnjem City Modusu sudjelovao je najveći broj dizajnera do sada, čak njih 16, a njihove modele nosilo je 56 osoba iz javnog i političkog života Hrvatske, među kojima su sopranistice Antonella Malis i Lidija Horvat Dunjko, pjevačice Paula Jusić i Tenu Vodopija, voditeljice Anu Miščević i Ivana Šundov, mlada voditeljica CMC televizije Elena Jung, Matea Vukmirović – glasnogovornica gradonačelnika Milana Bandića, bivša Miss Universe Hrvatske, a sada zastupnica u gradskoj skupštini  Natalija Prica Oreški, njezina kolegica Gordana Rusak, saborske zastupnice Milanka Opačić i Sabinu Glasovac, missice Ivanu Delač, Nina Slamić, Marija Rogić - Miss Zagreba i  prva pratilja Miss Hrvatske 2019. Ivana Tomić - glasnogovornica HSS-a, glumice Nada Abrus i Kostadinka Velkovska, bivša rukometašica Klaudija Klikovac Bubalo te članice udruge P.I.N.K. life, kao i male manekene agencije MISS4MISS.

Foto: Mario Jambrek

Foto: Mario Jambrek

Svi koji su sudjelovali nosili su modele Hunicdesignsisters, Mirellas nakit, Lykke nakit,Ourlet Bleu, Teja Jeglič Dizajn, Tvornica Naočala Zagreb, Dalia Nakit, Ivana Cvrlje, Katarina Mamić Dizajn, Vjera V London, Ivana Jurić Dizajn, La Bestia, butik Pervoi, Diva i Tonka i Sanja. U glazbenom dijelu programa nastupio je mladi makedonski pjevač David Temelkov i sopranistica Antonella Malis.

Foto: Mario Jambrek

Foto: Mario Jambrek

Pokrovitelji projekta bile su  Varaždinska i Međimurska županija na čelu s županima Radimirom Čačićem i Matijom Posavcem, kao i grad Zagreb - gradski ured za zdravstvo, gradovi Đurđevac, Samobor, Petrinja, Ilok, Supetar i Koprivnica na čelu sa gradonačelnicima.

VIŠE O TEMAMACity ModusP.I.N.K. lifemodne revijeHunicdesignsisters
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se