Hrvatskoj u Miamiju dodijeljeni 'turistički Oscari'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.11.2021.

0

Foto: Hrvatska turistička zajednica

Foto: Hrvatska turistička zajednica

Godišnje nagrade Travvy Awards dodjeljuju se u organizaciji Northstar Travel Media, LLC s ciljem isticanja najboljih primjera izvrsnosti i dostignuća u turističkoj industriji

Odlične vijesti za Hrvatsku i hrvatski turizam stižu sa sinoćnje ceremonije sedmog izdanja dodjele prestižnih američkih turističkih nagrada Travvy Awards, koja se održala u Miami Beach Convention Centeru. Hrvatska turistička zajednica osvojila je srebrnu nagradu u kategoriji najbolje europske turističke organizacije, dok je Hrvatskoj pripala bronca u kategoriji najbolje destinacije na Mediteranu! Ova je priznanja zlatnoga sjaja, koja se popularno i često nazivaju 'turističkim Oscarom', ispred Hrvatske turističke zajednice preuzela Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku.

Uz srebro koje je pripalo Hrvatskoj turističkoj zajednici, u kategoriji najbolje europske turističke organizacije zlato je pripalo Irskoj, dok je u kategoriji najbolje destinacije na Mediteranu, uz brončanu Hrvatsku, zlato pripalo Grčkoj.

Godišnje nagrade Travvy Awards dodjeljuju se u organizaciji Northstar Travel Media, LLC s ciljem isticanja najboljih primjera izvrsnosti i dostignuća u turističkoj industriji, a dodjeljuju se različitim dionicima kao što su nacionalne turističke organizacije, destinacije, turistički posrednici, proizvodi i dr. Ove godine nagrade su dodijeljene na temelju više od 130 tisuća glasova, a popis svih nagrađenih po kategorijama dostupan je putem ove poveznice.


VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednicaTravvy Awards
Povezano