Hrvatski turizam predstavljen u Ulmu i Neudrossenfeldu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.06.2013.

0

Hrvatska turistička zajednica

Hrvatska turistička zajednica

Povodom skorog ulaska Hrvatske u punopravno članstvo u Europskoj uniji, realizirano je niz aktivnosti predstavljanja Hrvatske i hrvatskog turizma u raznim gradovima diljem Njemačke

Proteklog vikenda Ispostava Hrvatske turističke zajednice iz Münchena predstavila je našu turističku ponudu u Ulmu i u Neudrossenfeldu. U Ulmu je u sklopu manifestacije "Ulm susreće Hrvatsku", hrvatski turizam predstavljen u Središnjem muzeju podunavskih Švaba. Prezentacija u Ulmu uključivala je osim turističkih sadržaja i predstavljanje Hrvatske kao podunavske zemlje i skore članice Europske Unije. Pozdravne govore održali su gradonačelnica Ulma Iris Mann i zamjenik ministrice kulture RH Berislav Šipuš, a ulmskoj se publici ujedno predstavila i folklorna skupina Plavi Dunav iz Ulma te hrvatska jazz pjevačica Tamara Obrovac.
U Neudrossenfeldu je manifestacija "Europski dani" trajala nekoliko dana i Hrvatska je bila posebna tema. Ovo je bila idealna prilika za predstavljanje naše zemlje potencijalnim gostima iz područja sjeverne Bavarske. U središnjem dijelu izložbenog prostora, Ispostava Hrvatske turističke zajednice iz Münchena dekorirala je poseban štand sa promo materijalima i suvenirima kojeg je obišao velik broj posjetitelja. Također, u sklopu manifestacije prikazivali su se i promidžbeni filmovi hrvatskih destinacija, a štand Hrvatske turističke zajednice posjetili su i predstavnici medija.

VIŠE O TEMAMAHrvatska turistička zajednica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se