Hrvatski turizam na sajmu FESPO u Zürichu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.01.2012.

1

Zürich | Foto: Wikipedia

Zürich | Foto: Wikipedia

Hrvatska turistička ponuda je od 26. do 29. siječnja 2012. godine na turističkom sajmu FESPO u Zürichu

Na površini od 25.000 četvornih metara nastupilo je više od 600 izlagača i suizlagača iz 40-ak zemalja svijeta. Predstavili su se i najveći turoperatori u Švicarskoj kao što su TUI, Kuoni, FTI te avio prijevoznici Lufthansa, Skyairline, Edelwiess air, Austrien Airlines, Bangkok Airlines i drugi.
Sajam je obišlo, prema prvim procjenama više od 65.000 posjetitelja. Na štandu Hrvatske turističke zajednice, veličine 90m2, koji je bio smješten u dvorani predviđenoj za nastup mediteranskih zemalja, zabilježen je veliki interes publike. Uz opću turističku ponudu, na štandu Hrvatske turističke zajednice predstavili su se i suizlagači Imperial i Valalta iz Hrvatske te Croaticum, Epicro i Unique travel turoperatori iz Švicarske. Obzirom na novu izravnu avio liniju Zürich – Dubrovnik te otvorenu mogućnost uspostave novih letova na relaciji Ženeva – Dubrovnik i Zürich – Pula švicarskim je gostima, osim ljepotama svoje baštine i odredišta, Hrvatska sve privlačnija kao odabir za odmor.

VIŠE O TEMAMAZürichHrvatska turistička zajednicaFESPOturistički sajam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se