Hrvatski turizam na bečkom sajmu Ferien-Messe

Piše: CroModa, Zagreb, Beč
Objavljeno 10.01.2013.

0

Hrvatska turistička zajednica na sajmu Ferien-Messe

Hrvatska turistička zajednica na sajmu Ferien-Messe

Sajam je jedan od prvih u siječnju kojima Hrvatska turistička zajednica započinje s promidžbom ovogodišnje turističke sezone

Najveći turistički sajam u Austriji, Ferien-Messe u Beču, otvorio je svoja vrata turističkim subjektima iz cijelog svijeta 10. siječnja 2013., a među 800 izlagača iz 70 zemalja je i Hrvatska turistička zajednica.
Proizvode i trendove iz Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica predstavlja na štandu veličine 88m2 gdje će osim opće turističke ponude svi zainteresirani moći vidjeti i ponudu hrvatskih turističkih subjekata: Cresanka Cres, HGK Otočac, Imperial Rab, spa&sport resort Sv. Martin, kamp Šimuni Pag, Milenij Hoteli Opatija te TZŽ Šibensko-Kninske županije.
Sajam je jedan od prvih u siječnju kojima Hrvatska turistička zajednica započinje s promidžbom ovogodišnje turističke sezone na emitivnim tržištima diljem Europe. Austrija je treće po veličini tržište s kojeg u Hrvatsku dolazi najviše posjetitelja, koji su prošle godine ostvarili preko 970 tisuća dolazaka sa ukupno 5,6 milijuna noćenja, povećavši broj dolazaka za 5 posto, a broj noćenja za 6 posto u odnosu na prošlu godinu. Istraživanja stručnih institucija i turoperatora ukazuju da se Austrijanci ni u 2013. neće odreći godišnjih odmora u inozemstvu, a da im je pritom Hrvatska izrazito privlačna destinacija naglasio je direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Beču, Ranko Vlatković.

Uz sajam u Beču, Hrvatska turistička zajednica trenutačno nastupa i na sajmu u Utrechtu koji se održava od 8. do 13. siječnja, u skorom će razdoblju započeti i s nastupima na sljedećim sajmovima: Stuttgart CMT od 12. do 20. siječnja, Leeuwarden Caravan Salon od 17. do 22. siječnja, Helsinki MATKA od 17. do 20. siječnja, Düsseldorf BOOT od 19. do 27. siječnja, Bratislava Slovakiatour od 24. do 27. siječnja, Ljubljana ALPE ADRIA od 24. do 27. siječnja, Madrid FITUR od 30. siječnja do 3. veljače, Zürich FESPO od 31. siječnja do 3. veljače, Bruxelles Vacances od 31. siječnja do 4. veljače.

VIŠE O TEMAMAHrvatska turistička zajednicaRanko VlatkovićFerien-MesseLeeuwarden Caravan Salon
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se