Hrvatski brend 'I CAN ICON' motivirat će vas na odlazak u teretanu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.12.2017.

1

I Can Icon | Foto: Goran Čižmešija

I Can Icon | Foto: Goran Čižmešija

Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano, fleksibilno - spremno za trening. Spremni za biti drugačiji, čak i u teretani

Domaći brend 'I CAN ICON' koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom, kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim i drugačijim dizajnom. Mlada dizajnerica Petra Pavlic predstavlja novu activewear kolekciju - sportsku odjeću za teretanu.
Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano, fleksibilno - spremno za trening. Spremni za biti drugačiji, čak i u teretani. Nešto je divlje u modelima koji prezentiraju novu sportsku kolekciju; to su žene sa stavom. Odlučne i odriješite, točno znaju kako postići svoj cilj i lako do njega doći. Žene koje brinu o svojem izgledu, jer su odavno poznate kao kompleksne individue koje se dokazuju samo sebi.
Foto: Goran Čižmešija

Foto: Goran Čižmešija

Organizirane majke i uspješne karijeristice - sve one koje znaju kako dobro izgledati u svim prigodama. Ako se, pak, tokom godina nakupilo suvišnih kilograma, ovaj model odjeće za vježbanje ‘I CAN ICON activewear’ vješto to skriva i nadasve motivira, a tomu idu dvije stvari u prilog - odličan materijal i čvrste, ali udobne trake s logotipom branda koji podupire strateška mjesta te oblikuje tijelo da izgleda nevjerojatno.

Modeli: Ana i Nikol Podhraski

Modeli: Ana i Nikol Podhraski

Iako inspiracija rijetko kad, zapravo nikad ne dođe sjedeći u četiri zida, za izradu nove 'I CAN ICON' modne kolekcije prijeđene su milje i milje svijeta kako bi se rodila nova inovacija branda.

Speedway: JPRacing Team | Motocross: KC motocross team

Speedway: JPRacing Team | Motocross: KC motocross team

Cilj ove modne kampanje je spojiti modu i sport, prikazati jednakost žene muškarcu, neustrašivost i spremnost. Kreatorica otkriva kako ne pronalazi zadovoljstvo radeći već postojeće kreacije, već joj je gušt stvoriti nešto novo, neviđeno, iako je težak put do prihvaćanja noviteta, posebno u modnom svijetu. Samo rijetki se usuđuju - a takvi se posebno cijene.

VIŠE O TEMAMAsportska odjećavježbanjeteretana




Povezano

20 najboljih savjeta za ravan trbuh

Od vježbanja do prehrane

20 najboljih savjeta za ravan trbuh


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se