Hrvatski brand namještaja Nunc ima novu kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2021.

0

Foto: Vanja Babić

Foto: Vanja Babić

Predstavljanjem nove uredske kolekcije, prilagodljive svakom prostoru, Nunc je obilježio i godinu dana od otvorenja zagrebačkog showrooma

Nunc, višestruko nagrađivani hrvatski brand dizajnerskog namještaja koji okuplja niz domaćih i regionalnih dizajnera, ne prestaje oduševljavati namještajem koji je interpretacija mješavine srednjoeuropskog i mediteranskog kulturnog nasljeđa.

Nunc

Nunc

U ugodnoj atmosferi zagrebačkog showrooma, koji je svoja vrata otvorio prije godinu dana, dizajnerski tim Nunca na čelu s art direktorom Nikolom Radeljkovićem, predstavio je office kolekciju, modularnu i lako prilagodljivu, kako u klasični, tako i u home office prostor. U sklopu uredske kolekcije možemo istaknuti Ala office stolove, uredsku stolicu Svib, uredsku fotelju Ruvo, (dizajnirao dizajner Vladimir Madunić) Ala table divider, koji su dizajnirali dizajneri iz Studija RU:T. specijalizirani za produkt dizajn s fokusom na praktična i održiva rješenja.

Foto: Vanja Babić

Foto: Vanja Babić

Među novim proizvodima i, već sada izuzetno uspješnim, je komoda Aman Taman, prikladna, kako za uređenje interijera u kojem živimo, tako i za home office ili za uredski interijer. Modularna komoda Aman Taman također je rad dizajnera iz Studija RU:T, a inovativna je po tome što se sastoji od dva modula, koji se mogu razvući, ovisno o tome koliki prostor je na raspolaganju. Baš kako je i samo značenje frazema “aman taman” - savršeno  prilagođen, tako je i komoda Aman Taman savršena za svaki prostor.

Nunc

Nunc

Komoda je dobitnik nagrade EPDA (European Product Design Award) u kategoriji Home Interior Products te je dobitnik 3. mjesta na Zagreb Design Week Awards.

Foto: Vanja Babić

Foto: Vanja Babić

Kompletan razvoj i proizvodnja ovog višestruko nagrađivanog hrvatskog branda dizajnerskog namještaja nalaze se u Đakovu gdje je u protekloj godini otvoren i istraživačko-razvojni centar Nunc u sklopu kojeg se kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda.


VIŠE O TEMAMAnamještajuređenje interijeraNuncmodularni namještajuredski namještaj
Povezano