Hrvatski brand I CAN ICON započinje novu eru u svijetu mode

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2016.

3

Jednim potezom, casual jakna u režiji domaćeg branda I Can Icona postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom

Da putovanja mogu biti inspirativna, dokazuju mnoge priče koje su na njima započete, a potom ispisane na najljepši mogući način. Jedna od takvih nastala je na putovanju u New York, grad koji nikada ne spava, a svojim živopisnim načinom života budi maštu posjetitelja. Upravo Big Apple inspirirao je i mladu hrvatsku dizajnericu Petru Pavlic, koja je samo pet mjeseci nakon povratka iz istog, osmislila i pokrenula modni brand I CAN ICON.
"Modi su potrebni noviteti, a ne različite verzije već postojećeg. Zbog toga volim ovaj projekt nazvati Nova era jakni" – ističe mlada i talentirana dizajnerica, koja ponosno stoji iza ovog luksuznog brenda jakni i odijela za žene.
Jedinstveno svojstvo dizajna, ujedno i zaštitni znak ove modne linije, je zakopčavanje jakne s desne bočne strane, što donosi potpuno novi način odijevanja. Dizajn otkriva i naglašava rame; jedno od najvažnijih dijelova tijela koje pokazuje samouvjerenost i odlučnost osobe. Dodatni detalj za postizanje oštrine izgleda je ruska kragna te sposobnost da s jednim potezom casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom, gdje se i dalje odražava odvažnost žene. Cijeli koncept osmišljen je i izveden na inovativan način, zasad jedinstven u svijetu, zbog čega dizajnerica na njega polaže sva registrirana i zaštićena prava.

Fotografiju potpisuje Goran Čižmešija, a u ulozi modela našla se Nikol Podhraski.

VIŠE O TEMAMANikol PodhraskiGoran ČižmešijaPetra PavlicI Can Icon
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se