Hrvatske trendseterice ove zime nose crvene i zlatne hlače

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2019.

0

Doris Pinčić Rogoznica

Doris Pinčić Rogoznica

Otvorenje Branimir mingle malla privuklo je brojne hrvatske fashionistice koje su nam pokazale da su hlače u strastvenim iblještavim tonovima poput crvene i zlatne pravi zimski hit

U Zagrebu je sinoć svečano otvoren prvi mall za minglanje u Hrvatskoj, investicija vrijedna 5 milijuna eura.
Branimir mingle mall novi je i jedinstveni koncept urbane destinacije u centru Zagrebu, a riječ je o potpuno preuređenom Branimir Centru i kao takvom jedinstvenom projektu na hrvatskom tržištu.
Branka Bebić Krstulović

Branka Bebić Krstulović

Otvorenju su uz predstavnike Supernova grupe, u čijem je vlasništvu Branimir mingle mall, i njihovih partnera prisustvovala i brojna lica javne scene - Lana Klingor, Doris Pinčić, Ivana Mišerić, Branka Bebić Krstulović i drugi.

Zsa Zsa

Zsa Zsa

Okupljeni su uživali u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, za zabavu se se pobrinule poznata pjevačica Zsa Zsa i DJ Rea, a kroz program ih je vodila voditeljica Iva Šulentić.

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Lana Klingor

Lana Klingor

Hrvatske fashionistice ovom su nam prigodom pokazale da su hlače u strastvenim i blještavim tonovima, od svih nijansi crvene do zlatne, pravi zimski hit. Pogledajte i sami kako ih nositi!

VIŠE O TEMAMAženske hlačeBranimir mingle mallLana KlingorDoris PinčićIvan PažaninIvana MišerićBranka Bebić KrstulovićZsa Zsa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se