Hrvatske trendseterice blistale na rođendanu poznate poliklinike

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.09.2019.

0

Mia Pojatina. Foto: Goran Perišin

Mia Pojatina. Foto: Goran Perišin

Lana Gojak Bajt, Daria Lorenci, Petra Dugandžić, Ana Maras Harmander, Jelena Lešić, Nabilah Harron, Ivana Nola te brojni drugi uživali na proslavi u čast Poliklinike Poliderma

 ovom trenutku, kada je ulaganje u ljepotu toliko dostupno i moderno, važno je razaznati gdje otići po savjet i na prvi pregled. Tehnologija napreduje iz dana u dan i rijetki su oni koji uspiju, pogotovo na našem području, ići u korak s istom. Jedna od onih koja se definitivno ističe u masi i kojoj to ide od ruke je Poliklinika Poliderma. Danas je poliklinika Poliderma po broju objavljenih rezultata i priznanja, vodeća dermatološka poliklinika u ovom dijelu Europe.
Ana Maras Harmander

Ana Maras Harmander

Poliklinika Poliderma započela je s radom 5. rujna 2004. godine, a osnivač i utemeljitelj je dr. Dinko Kaliterna, spec. dermatovenerolog. Skromni počeci sežu još u 2004. godinu, kada je doktor Kaliterna prodao skuter kako bi kupio pločice i uredio skromni podrum ambulante u Runjaninovoj.


Nabilah Harron

Nabilah Harron

Ivana Nola

Ivana Nola

Jelena Lešić

Jelena Lešić

Otada se štošta promijenilo, a danas se Poliderma nalazi u 400 kvadrata prostora, u kojem 12 vrhunskih stručnjaka uz doktora Kaliternu, skrbi o svakom klijentu,  koji danas dolaze iz 35 zemalja svijeta, a kojih je u posljednjih 15 godina kroz polikliniku prošlo preko 70 tisuća.

Lana Gojak Bajt

Lana Gojak Bajt

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica (elfs)

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica (elfs)

Sinoć je u prepunom zagrebačkom Hugo's Baru, održana proslava na kojoj su prisustvovale brojne ljepotice iz javnog života poput Lane Gojak Bajt, Darie Lorenci, Petre Dugandžić, Ane Maras Harmander, Jelene Lešić, Nabilah Harron, doktorice Ivane Nole, modnog dvojca Elfs – Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, manekenke Mie Pojatine te brojni drugi.

VIŠE O TEMAMALana Gojak BajtDaria LorenciPetra DugandžićAna Maras HarmanderJelena LešićNabilah HarronPoliklinika PolidermaDinko Kaliterna
Povezano