Hrvatske modne blogerice na adidas NBHD Block Partyju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.04.2016.

0

Ana Kaqradžole i Isabella Rakonić

Ana Kaqradžole i Isabella Rakonić

adidas NBHD korner u sklopu dućana Tomas Sport u trgovačkom centru City Center One West pretvoren je proteklog vikenda u modno-kreativni ulični kvart

Na block partyju posjetitelji su izazvali adidasovog ambasadora Slavka Sobina u igranju stolnog tenisa, poznati grafiter Modul pobrinuo se za dašak street art kulture, a zabavni program odvijao se pod moderatorskom palicom poznatog repera Ante Casha.  Za dobru atmosferu pobrinuli su se i DJ Chill te modne blogerice Petra Nižetić, Isabella Rakonić i Ana Karadžole.
Petra Nižetić

Petra Nižetić

Dobra zabava odvijala se u adidas NBHD korneru koji predstavlja samu srž Originals brenda koji je poznat po autentičnoj sportsko-uličnoj modi pa se tako u novootvorenom korneru u sklopu Tomas Sport dućana može pronaći bogata ponuda odjeće i obuće koja će sigurno oduševiti ljubitelje adidas Originalsa.
NBHD korneri diljem svijeta prepoznatljivi su po svojem modernom interijeru i kvartovskoj atmosferi koja predstavlja lokalne epicentre u kojima potrošači mogu eksperimentirati s modom i rušiti barijere stilova, a da je to zaista tako moglo se vidjeti na neponovljivom block partyju održanom ove subote.

VIŠE O TEMAMAAdidasCity Center One WestPetra NižetićIsabella RakonićAna Karadžolemodne blogericeSlavko Sobin
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se