Hrvatske ljepotice otkrile ljetne hit nijanse za kosu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.06.2018.

9

Mila Elegović, Tamara Garbajs, Antonija Mužar, Nevena Rendeli i Ornela Vištica prve su isprobale Colour Addict Shimmer

Zahvaljujući vrhunskim proizvodima i najmodernijim tretmanima za ljepotu kose, studio Antonija još je jednom potvrdio kako su upravo oni jedan od vodećih hairstyle & beauty destinacija u Hrvatskoj.

Stručnost, iskustvo, inovacije te najnoviji trendovi, osnovne su vrijednosti renomiranog zagrebačkog salona smještenog u srcu grada, na adresi Preradovićeva 24, koje vlasnica Antonija Mužar njeguje više od 20 godina. Iskusna stručnjakinja za kosu Antonija Mužar u novoj sezoni naglasak stavlja na najnovije svjetske trendove među kojima posebno ističe Colour Addict Shimmer kojeg potpisuje L’Oréal Professionnel Paris.

U novoj kampanji za 2018. godinu, snimljenoj u čarobnom ambijentu višestruko nagrađivanog i luksuznog D-Resorta u Šibeniku, Studio Antonija je predstavio novu kolekciju make-upa za kosu koju su utjelovile četiri ljepotice -  Tamara Garbajs, Mila Elegović, Ornela Vištica i Nevena Rendeli.

Riječ je o multirefleksivnim nijansama za kosu koje pružaju savršen ljetni svjetlucavi efekt. Apsolutni hit ovoga ljeta, Color Effect Shimmer dostupan je u visoko refleksivnim metalik nijansama sive, pink, zlatne te boje perle i lavande.


VIŠE O TEMAMAnjega koseboje za kosuMila ElegovićTamara GarbajsAntonija MužarNevena RendeliStudio AntonijaAntonija MužarOrnela VišticaLOreal ProfessionnelColour Addict Shimmer
Povezano