Hrvatske glumice pokazale zamamna tijela u kupaćim kostimima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.06.2019.

0

Foto: Karmen Oblak za Studio Marcela

Foto: Karmen Oblak za Studio Marcela

Glumice i missice pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske

U Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku uživaju glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja missica Ivana Delač. Sve tri pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske.

Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

U Dubrovnik su stigle radno s direktoricom lanca frizerskih salona Jadrankom Pezo koja ih je odabrala za snimanje ljetnog editorijala čije su ambasadorice, a tom prigodom pitali smo ih kako će provesti ljetne dane.

Premda će većinu ljeta provesti radno Ecija će se potruditi da svaki slobodan dan provede na plaži. "Obožavam ljeto, obožavam more i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu", kaže Ojdanić s čime se slaže nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač kojoj je ljeto uvijek radno jer priprema modnu manifestaciju 13.Riječke stepenice.

Ivana Delač

Ivana Delač

Lana Gojak još uvijek nije isplanirala godišnji odmor. "Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kada se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nesto predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki", priča lijepa Lana.

Lana Gojak

Lana Gojak

Sve tri na plažu će u popodnevnim satima jer paze na njegu kože i kose koje štite raznim Silky preparatima za kosu ne bi li ostale njegovane i tijekom velikih vrućina.

A koliko su u top formi ne treba ni naglašavati budući da fotografije u Liscinim bikinijima govore više od riječi...

VIŠE O TEMAMALana GojakEcija Ojdanićkupaći kostimiLiscaIvana Delač
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se