Hrvatske glumice na Baščaršiji pozirale za L'Oreal

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.07.2012.

17

Doris Pinčić, Ornela Vištica i Jagoda Kumrić, zvijezde serije Larin izbor, na sarajevskoj Baščaršiji snimile su kampanju za L'Oreal

Zvijezde 'Larina izbora' na Baščaršiji

Zvijezde 'Larina izbora' na Baščaršiji

L'Oréal Paris, službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala, ugostio je tijekom prva dva dana Festivala mlade hrvatske glumice Doris Pinčić, Ornelu Višticu i Jagodu Kumrić. Posjet Baščaršiji bi je neizostavan dio druženja s mladim glumicama u Sarajevu.

Prva jutarnja kafa s rahatlokumom, posjet tradicionalnim obrtnicima u Kazandžiluku, šetnja po dvorištu Jevrejskog muzeja, Begova džamija i Slatko ćoše kao pravi šećer na kraju, inspirirali su nastanak jedne prekrasne sarajevske priče s mladim hrvatskim glumicama u glavnim ulogama.

Za ranojutarnji glamur pobrinuli su se L'Oréal Paris vizažisti, glumice su nosile kreacije bosanske dizajnerice Amne Kunovac Zekić, a za styling se pobrinula hrvatska modna dizajnerica i stilistica Marijana Kramarić. Fotografije je snimila Vanja Lisac.


VIŠE O TEMAMADoris PinčićOrnela VišticaJagoda KumrićSarajevo Film FestivalVanja LisacMarijana KramarićAmna Kunovac Zekić




Povezano