Hrvatske fashionistice zasjale na otvorenju Šibenik Dance Festivala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.07.2018.

4

Jelena Rozga | Foto: John Pavlish

Jelena Rozga | Foto: John Pavlish

Brojni poznati poklonici plesne umjetnosti podržali su 8. izdanje Šibenik Dance Festivala koje je sinoć svečano otvoreno na Tvrđavi Sv. Mihovila

Maksim Mrvica, Jelena Rozga, Fani Čapalija, Petar Pereža, Loredana i Tomislav Bahorić, Ivana Ergić, kao i gradonačelnik grada Šibenika dr.Željko Burić, te župan šibensko kninske županije Goran Pauk uživali su sinoć u bogatom programu otvaranja još jednog izdanja plesnog festivala koji se već tradicionalno krajem srpnja održava u Krešimirovu gradu.
Fani Čapalija

Fani Čapalija

Šibenik Dance Festival i ove godine, u Krešimirovom će gradu narednih dana postaviti plesne pozornice na tisućljetne kamene trgove, dovesti vrhunske plesne izvedbe na srednjovjekovne tvrđave i uvesti ljubitelje plesa u 150 godina staru zgradu Hrvatskog narodnog kazališta.
Ivana Ergić

Ivana Ergić

Kroz sedam njegovih izdanja festival je posjetilo više od 10 tisuća ljudi na Tvrđavi Sv.Mihovil, te od prošle godine svježe otvorenoj tvrđavi Barone, kao i pozornici HNK Šibenik, te nebrojivo mnogo ljubitelja plesa, kao i turista koji su u programu festivala uživali na najljepšoj pozornici kulturne baštine Šibenika - na Trgu Republike Hrvatske kod šibenske katedrale. Uz to festivalom je prodefiliralo oko 1000 plesača iz cijele regije ali i svijeta, dok će osmo izdanje ugostiti više od 200 sudionika.

VIŠE O TEMAMAŠibenik Dance FestivalJelena RozgaFani ČapalijaIvana Ergić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se