Hrvatske fashionistice spremne su za ljeto, evo što se nosi!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.05.2018.

30

Na svečano otvorenje novog dućana hrvatskog dvojca Elfs u Zagrebuz stigle su Indira Levak, Antonija Blaće, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Kristina Šalinović i brojne druge poznater Hrvatice

Najuspješniji hrvatski modni dvojac, popularni ELFS, otvorio je vrata najnovijeg dućana u Zagrebu. Ovaj veliki pothvat samo je nastavak višegodišnjeg uspješnog rada Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, a da je ovo omiljeni domaći modni brend potvrdila su i brojna poznata lica koja su stigla na svečano otvorenje i druženje u samom centru Zagreba.

Prodajni prostor najnovijeg dućana sa zagrebačkom adresom prostire se na 150 kvadrata, a cijeli je projekt, od početne ideje, dizajna te same provedbe, bio u rukama ELFSA. Vođeni idejom minimalizma svojim su kupcima predstavili ugodnu modnu oazu u kojoj će opušteno moći odabirati ženske i muške komade odjeće kao i trendi modne dodatke.

Novi Elfs dućan u Zagrebu | Foto: Danijel Galić

Novi Elfs dućan u Zagrebu | Foto: Danijel Galić

Na svečano otvorenje stigli su i Tihana Harapin Zalepugin, Indira Levak, Antonija Blaće, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Lana Klingor, Kristina Šalinović, Borna Kotromanić, Doris Pinčić Rogoznica u pratnji supruga Borisa, model i blogerica Nabilah Harron, Sementa Rajhard, Ivana Delač Đolo, glumica i voditeljica Lucija Helena Kajić, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Viktor Drago, dečki iz benda Pravila igre, Ecija Ivušić, Antonija Šola, Snježana Mehun, stilistica Iva Gradišer, blogerice Nika Ilčić, Lorin Lukić, Barbara Repe te brojni drugi.

Novi Elfs dućan u Zagrebu | Foto: Danijel Galić

Novi Elfs dućan u Zagrebu | Foto: Danijel Galić

Što se nosilo, provjerite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAElfsIndira LevakAntonija BlaćeRenata SopekAntonija Stupar JurkinLana KlingorKristina ŠalinovićEcija Ivušić
Povezano