Hrvatske atrakcije prezentirane njemačkim medijima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.05.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Među sudionicima webinara bili su predstavnici dnevnih novina Frankfurter Allgeneine Zeitung i Frankfurter Neue Presse, gastronomskih medija i turističkih blogera

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj, odnosno voditeljica ispostave u Münchenu Nera Miličić i direktor predstavništva u Frankfurtu Romeo Draghicchio održali su webinar za petnaest predstavnika njemačkih medija na temu "Putovanje kroz Hrvatsku".
Među sudionicima webinara bili su predstavnici dnevnih novina Frankfurter Allgeneine Zeitung i Frankfurter Neue Presse, gastronomskih medija i turističkih blogera.
Medijskim predstavnicima prezentirane su glavne činjenice i turističke atrakcije u hrvatskim regijama, ali i  posebni turistički projekti koji su javnosti manje poznati. Tako je prezentirana povijest Pulske arene i projekt Rab Archeological Traces, a na području Zadarske i Šibensko-kninske županije prezentirani su spomenici pod zaštitom UNESCO-a, točnije zadarski bedemi i šibenske tvrđave.

Na jugu Hrvatske prezentirane su mogućnosti jedriličarskih tura i Skywalk na Biokovu, a za područje Like uz muzej Nikole Tesle prezentiran je i niz hrvatskih izuma.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednicaFrankfurter Allgeneine ZeitungFrankfurter Neue Presse
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se