Hrvatska turistička zajednica u Švedskoj, Mađarskoj i Austriji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.10.2011.

0

Poslovna radionica u Budimpešti (Foto: Hrvatska turistička zajednica)

Poslovna radionica u Budimpešti (Foto: Hrvatska turistička zajednica)

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Budimpešti organiziralo je uspješnu poslovnu radionicu

Promidžbene aktivnosti Hrvatske turističke zajednice nastavljaju se kroz organizaciju poslovnih radionica u inozemstvu koje su prigoda da hrvatski poslovni subjekti u turizmu predstave naša odredišta i turističku ponudu inozemnim partnerima.
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Budimpešti organiziralo je uspješnu poslovnu radionicu 12. listopada 2011. godine na koju se odazvalo 14 predstavnika hrvatskih hotela i 16 putničkih agencija te 32 poslovna subjekta iz mađarske turističke branše. Nakon poslovne radionice uslijedio je nastup na poznatom mađarskom turističkom sajmu Business Travel Show, od 12. do 13. listopada, na kojem je uz Hrvatsku turističku zajednicu nastupila kao suizlagač i Turistička zajednica Grada Zagreba.
U švedskom gradu Malmöu, 13. listopada 2011. godine, Udruženje nacionalnih turističkih predstavništava koje djeluje u Švedskoj („ANTOR- Association National Tourist Offices Representatives in Sweden), a čiji je cilj razmjena međusobnih iskustava te unaprjeđenje odnosa sa švedskim turoperatorima, agencijama i medijima bio je organizator poslovne radionice za svoje članice. U dvorani St. Gertruds u centru Malmöa, mjestu održavanja poslovne radionice, države članice ANTOR-a imale su priliku predstaviti svoju turističku ponudu nakon čega je uslijedio poslovni dio. Turistička ponuda raznih zemalja prezentirana je regionalnim agencijama i medijima koje su svojim interesom potvrdile Hrvatsku kao izuzetno atraktivno mediteransko odredište lako dostupno zračnim i kopnenim putem. Poslovno okupljanje na regionalnoj poslovnoj radionici ANTOR-a privuklo je 20 zemalja članica, 44 predstavnika turoperatora i turističkih agencija te 13 novinara.

Udruženje Corps Turistique Austrija, održalo je u Beču 13. listopada 2011. godine, u prestižnom hotelu „Imperial“, treću po redu MICE radionicu na kojoj je sudjelovalo 14 zemalja i 70 partnera. Direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji Ranko Vlatković predstavio je kongresnu ponudu Hrvatske, a Tanja Augustinović je u ime Turističke zajednice Kvarnera predstavila ponudu Kvarnera i Opatije.

VIŠE O TEMAMAHrvatska turistička zajednicaMalmöBečBudimpeštahrvatski turizamposlovne radionice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se