Hrvatska turistička zajednica u Londonu predstavila novi spot

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.11.2017.

3

Marin Čilić u Dubrovniku | Foto: Hrvatska turistička zajednica

Marin Čilić u Dubrovniku | Foto: Hrvatska turistička zajednica

Tijekom drugog dana sajma World Travel Market (WTM), u sklopu hrvatskog štanda premijerno je prikazan novi promotivni spot Hrvatske turističke zajednice

Samom prikazivanju spota prisustvovalo je oko 200 sudionika, među kojima su bili brojni partneri, suizlagači te predstavnici stranih i domaćih medija. Okupljene su pozdravili ministar turizma Gari Cappelli,  direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić te Barbara Mesić, glavna savjetnica ministra turizma. Oni su tom prilikom naglasili važnost novih promotivnih aktivnosti i materijala, ali i važnost UK tržišta za ukupne hrvatske turističke tijekove.
Tako je direktor Staničić naglasio da će na tržištu UK-a tijekom 2018. godine biti realizirane sve potrebne aktivnosti s ciljem zadržavanja pozicije Hrvatske kao jedne od traženijih destinacija među britanskim turistima. Kako je rekao, odlične rezultate turističkog prometa, odnosno potencijale koje Hrvatska ima na ovom važnom tržištu prepoznaju i brojni partneri, među kojima su Jet2com, EasyJet, British Airways, TUI i Thomas Cook.


Novi promotivni spot sniman je na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj te u njemu sudjeluje 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti, među kojima su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić. Režiser spota je poznati i uspješni hrvatski redatelj i scenarist Nevio Marasović, a partner u projektu je agencija BBDO Zagreb. Ovim se promotivnim spotom Hrvatsku želi dodatno pozicionirati na međunarodnom tržištu kroz poznate i uspješne ličnosti, a nastavno na velike sportske događaje koji slijede u idućoj godini, poput XXIII. Zimskih olimpijskih igara u Koreji, SP-a u nogometu u Rusiji i EP-a u rukometu u Hrvatskoj. Osim poznatih hrvatskih destinacija, spot ima za cilj i promociju ostalih oblika ponude, poput kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomije, aktivnog odmora, nautike, prirodnih ljepota i drugih segmenata hrvatskog turizma.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamWorld Travel MarketHrvatska turistička zajednica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se