Hrvatska proglašena najboljom destinacijom Europe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.11.2023.

0

Ilustracija. Foto: CroModa

Ilustracija. Foto: CroModa

Wanderlust je Hrvatsku opisao kao dragulj Jadrana kojeg krase upečatljivi otočni krajolici, bogata kulturna baština te predivan povijesni grad Dubrovnik

Nakon što je nedavno prestižni Lonely Planet uvrstio Hrvatsku među top 10 zemalja koje treba posjetiti u idućoj godini, odlične vijesti za našu zemlju stižu iz još jednog uglednog britanskog medija specijaliziranog za putovanja. Riječ je o Wanderlustu, jednom od najpoznatijih i najstarijih travel magazina na svijetu, čiji su čitatelji Hrvatsku proglasili najpoželjnijom europskom destinacijom i to u sklopu Wanderlust Reader Travel Awards natjecanja.

Wanderlust je Hrvatsku opisao kao dragulj Jadrana kojeg krase upečatljivi otočni krajolici, bogata kulturna baština te predivan povijesni grad Dubrovnik, koji je prošle godine pobijedio u kategoriji za najpoželjniji europski grad.

Dodajmo i to kako je proglašenje rezultata održano u Britanskom muzeju u Londonu, u sklopu najvećeg svjetskog turističkog sajma World Travel Market (WTM). Cjelokupan poredak destinacija po svim kategorijama dostupan je ovdje.


VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamWanderlust
Povezano