Hrvatska nominirana za Wanderlust Reader Travel Awards

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.07.2023.

0

Wanderlust Reader Travel Awards

Wanderlust Reader Travel Awards

Riječ je o prestižnoj dodjeli priznanja i nagrada najpoželjnijim destinacijama, turoperatorima i zrakoplovnim prijevoznicima iz cijelog svijeta koju organizira Wanderlust

Hrvatska i hrvatske turističke destinacije nominirane su u čak četiri kategorije Wanderlust Reader Travel Awards natjecanja i to za nagrade u kategorijama za najbolju europsku destinaciju, najbolji europski grad, najbolji europski otok i najbolje europske regije.

U kategoriji najbolja europska destinacija Hrvatska se primjerice nalazi u konkurenciji sa zemljama kao što su Francuska, Grčka, Italija, Monaco, Španjolska, Turska i dr., Dubrovnik se bori za titulu najboljeg europskog grada, Hvar je nominiran u kategoriji najboljih europskih otoka, dok se Istra, Dalmacija i hrvatski otoci u jakoj konkurenciji bore za naslov najbolje europske regije.

Riječ je o prestižnoj dodjeli priznanja i nagrada najpoželjnijim destinacijama, turoperatorima i zrakoplovnim prijevoznicima iz cijelog svijeta koju organizira Wanderlust, jedan od najpoznatijih i najstarijih travel magazina u svijetu. U ovogodišnjem natječaju su istaknute i nove kategorije za odredišta koja potiču posebne interese za kulturom, gastronomijom i netaknutom prirodom te održivim iskustvima.

Budući da putnici traže smislenija i odgovornija putovanja koja stvaraju nezaboravne doživljaje, pokrenut je i popis kategorija za turoperatore koji nude kulturna, avanturistička, prirodna i ostala specijalizirana putovanja.


VIŠE O TEMAMAWanderlusthrvatski turizam
Povezano