Hrvatska gastronomija na TV kući RAI

Piše: CroModa.com
Objavljeno 18.09.2008.

0

Nakon što su 9. svibnja prezentirali gledateljima svoje kulinarsko umijeće te u istom natjecanju pobijedili, vlasnik restorana „Kukuriku“ Nenad Kukurin i šef kuhinje Robert Kličković će danas, 17. rujna 2008. ponovo gostovati u emisiji "La prova del cuoco" na talijanskoj nacionalnoj televiziji RAI gdje će publici predstaviti hrvatsku kuhinju. Kroz emisiju će se gledatelji i dalje upoznavati s hrvatskom gastro i eno ponudom.

Rai TV (Foto: Screenshot)

Rai TV (Foto: Screenshot)

Nakon što su 9. svibnja prezentirali gledateljima svoje kulinarsko umijeće te u istom natjecanju pobijedili, vlasnik restorana „Kukuriku“ Nenad Kukurin i šef kuhinje Robert Kličković će danas, 17. rujna 2008. ponovo gostovati u emisiji "La prova del cuoco" na talijanskoj nacionalnoj televiziji RAI gdje će publici predstaviti hrvatsku kuhinju. Kroz emisiju će se gledatelji i dalje upoznavati s hrvatskom gastro i eno ponudom. Emisija "La prova del cuoco" talijanska je inačica emisije "Kruške i jabuke" koja se prikazuje na prvom programu nacionalne TV kuće RAI, a voditeljica je popularna Antonella Clerici.

Poveznice: Hrvatska, Gastronomija, RAI, Restoran Kukuriku, Kulinarstvo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se