Hrvatska Francuzima među TOP destinacijama, evo što pišu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.03.2022.

0

Le Monde du plein AIR

Le Monde du plein AIR

Le Monde du plein AIR, jedan od najznačajnijih specijaliziranih časopisa za kamping, uz naslovnicu s hrvatskim motivima, donosi i veliku reportažu o kamping ponudi Hrvatske

Da je Hrvatska sve popularnija među francuskim gostima potvrđuju i sve brojnije aviolinije, odnosno najave poput uvođenja linije Transavie iz Nantesa i Montpelliera za Split, Volotee iz Lillea za Split, Raynaira iz Pariza i Bordeauxa za Zadar i dr., a bilježi se i sve veći interes turoperatora koji kontinuirano uvode nove programe za Hrvatsku.

Dodatna potvrda popularnosti naše zemlje su i brojne medijske objave o našoj zemlji u popularnim francuskim stručnim i općim medijima pa tako vodeći časopisi donose brojne reportaže o Hrvatskoj kao idealnoj destinaciji za predstojeće ljeto.

Tako magazin Le Monde du plein AIR, jedan od najznačajnijih specijaliziranih časopisa za kamping i nature turizam, uz naslovnicu s hrvatskim motivima, donosi i veliku reportažu o kamping ponudi Hrvatske. Reportaža je nastala u suradnji uredništva magazina s Hrvatskom turističkom zajednicom i Udrugom Top Kamping Hrvatska.

Tu su i brojne druge reportaže nastale kao rezultat studijskih putovanja francuskih novinara, poput objava u Le Figaro Nautisme, Notre Temps, A/R Magazine i dr. Također, dodajmo kako u Hrvatskoj ovih dana boravi i Sebastien Desurmont, novinar prestižnog francuskog časopisa GEO, koji će tijekom boravka u nekoliko hrvatskih regija prikupiti materijal koji će biti objavljen na čak 45 stranica u jednom od sljedećih brojeva ovog popularnog magazina.


VIŠE O TEMAMALe Monde du plein AIRhrvatski turizam
Povezano