Hrvatska Francuzima jedna od najpoželjnijih destinacija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno prije 5 dana

0

Ilustracija. Foto: CroModa

Ilustracija. Foto: CroModa

Femme Actuelle, jedan od najčitanijih francuskih ženskih lifestyle magazina, izdvaja Hrvatsku kao jednu od najpopularnijih destinacija za ljetni odmor Francuza

Hrvatska je, uz Sejšele, Maltu, Grčku, Poljsku, Portugal, Island, Rumunjsku i Gruziju, prema francuskom lifestyle magazinu Grazia jedna od devet najboljih destinacija za ovogodišnji ljetni odmor Francuza.
Naime, u članku "Voyage: Ces 9 Destinations Où Il Sera Possible De Se Rendre Cet Été En Étant Vacciné" Hrvatska je izdvojena među destinacijama u koje će Francuzi moći putovati već ovog ljeta.
Femme Actuelle, jedan od najčitanijih francuskih ženskih lifestyle magazina, u članku „Été 2021 : quelles sont les destinations de vacances les plus prisées cette année?“ izdvaja Hrvatsku kao jednu od najpopularnijih destinacija za ljetni odmor Francuza u kojoj se već sada može sjediti na terasama kafića i restorana. U članku su, uz Hrvatsku, izdvojene i pojedine francuske destinacije te druge europske zemlje u koje se može putovati ovog ljeta.

O ljepotama Hrvatske obale piše i specijalizirani nautički dio magazina Le Figaro - Figaronautisme.com, koji donosi izbor 15 najljepših hrvatskih plaža. Le Figaro podsjeća kako je hrvatska obala idealna za brojne nautičke sportove, a podsjeća i na blagu klimu koja u Hrvatskoj traje od travnja do listopada te prekrasne plaže među kojima izdvaja cresku plažu Lubenice, dubrovačku Banje, splitsku Bačvice i bračku Zlatni rat.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamFemme Actuelle
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se