Hrvatska druga najtraženija destincija u 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2021.

0

Ilustracija. Foto: CroModa

Ilustracija. Foto: CroModa

Trenutni buking turoperatora TUI Austrija pokazuje kako je najtraženija ljetna destinacija u 2021. godini Grčka, na drugom mjestu je Hrvatska

Prema podacima jednog od najvećih svjetskih turoperatora TUI-ja, po dosadašnjem bukingu programa za 2021. godinu Hrvatska se nalazi na visokom drugom mjestu najtraženijih destinacija na tržištu Austrije, javlja HTZ.
Trenutni buking turoperatora TUI Austrija pokazuje kako je najtraženija ljetna destinacija u 2021. godini Grčka, na drugom mjestu je Hrvatska, a slijede Italija, Španjolska i Turska. Kada se u obzir uzmu generalni trendovi  i općeniti interes za putovanjima, najomiljenija inozemna destinacija Austrijanaca je Italija, dok je Hrvatska ponovno zauzela visoko i odlično drugo mjesto.
Dodajmo kako su Istraživanje TUI-ja o potražnji za ljetnim destinacijama iz njihovih programa u 2021. godini prenijeli i brojni popularni austrijski portali kao što su Traveller-online.at, Oe24.at, diepresse.at i dr.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamTUI Austrija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se