Hrvatice: Madonna najinspirativnija pop-zvijezda svih vremena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.06.2013.

0

Madonna

Madonna

Nakon Madonne, Hrvatice bi najradije zaplesale na zarazne ritmove pjesama nekad popularnih Spice Girls, koje su zauzele drugo mjesto

Veliko Nestléovo istraživanje koje je, kao dio globalnog istraživanja, provedeno na 659 žena u Hrvatskoj u dobi od 18 do 55 godina, pokazalo je da je Madonna Hrvaticama najinspirativnija pop-zvijezda svih vremena. Gotovo 32% ispitanica u mladosti je htjelo postati poznata pjevačica, a njih čak 27,35% odabralo je Madonnu kao zvijezdu koja ih je najviše inspirirala. Ovi podaci prate rezultate drugih država, poput Grčke, Italije ili Meksika, gdje je 'pop kraljica' također zauzela prvo mjesto.
Nakon Madonne, Hrvatice bi najradije zaplesale na zarazne ritmove pjesama nekad popularnih Spice Girls, koje su zauzele drugo mjesto s 18.6%, te Jennifer Lopez (15.58%) i Shakire (13.67%).
Više od dvije trećine ispitanica (68,73%) željelo je u mladosti naučiti plesne koreografije iz video spotova svojih omiljenih pjevačica, među kojima prednjače Madonnina pjesma Like a virgin te Waka Waka od Shakire.

VIŠE O TEMAMAMadonnaSpice GirlsJennifer LopezShakira
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se