Horoskop za prosinac 2007.

Piše: Dr. Ivona Reichel
Objavljeno 20.12.2007.

0

Drugog bi se mogla dogoditi svađa s prijateljima zbog vaših svjetonazora. Ono što je vodenjaku osobno je i političko, i obrnuto. Iritantni financijski problemi počet će 12., ali nestati 16. Zapamtite da nikad niste sami. Tražite pomoć 21. Opustite se u ugodnom društvu 22. Od 24. do 31. mirujte i prepustite se vremenu velikih promjena.

Iritantni moć-tripovi progonit će vas drugog. Riješite ih se jer 8. morate inicirati plan koji će vrlo vjerojatno uspjeti. Nesigurnost, koja počinje 12., slabi od 16. do 21., zahvaljujući pomoći i poštovanju osobe koja poznaje koliko ste prekrasni, izvana i iznutra. 22. ćete noć provesti budni, na partiju ili dovršavajući posao. 25. ništa neće imati smisla, osim ljubavi i prijatelja.

Naporni dani i noći od drugog do osmog će se svakako isplatiti jer slijede sasvim suprotna dva tjedna. Luda i zbunjujuća ljubavna događanja iritirati će vas 12., ali će na kraju pobijediti vaša istinoljubivost pa slijedi dobro razdoblje od 19. do 21. Pustite da vas prijatelji oraspolože 22. Često mijenjanje uloga bilo bi dobro prekinuti između 24. i 27. i razmisliti o smjeru u kujem idete, promjena i rastu. Sve počinje namjerom.

Riješite se što više dugova do sedmog jer će vam do kraja godine trebati što više resursa za putovanja i edukaciju. Poslije 8-og obratite pažnju na samo mentore koji su stvarno različiti i bolji. Možda vam je teško posvetiti vremena intimnosti, ali nema sumnje da će se trud isplatiti, posebno 21. 27. gledajte, slušajte i učite na profesionalnoj razini. Neka vas ljubavna mudrost vodi 29. 30. pažljivo birajte riječi.

Ono što kažete drugog, 12., 19. ili 24. moglo bi se pokazati i djelovati kao otrov. Zapitajte se što to točno branite 21.  Provjerite činjenice 22. Od 25. ste u alternativnom svemiru, a to je dobro ukoliko ste željni učiti. Vodite dnevnik ovaj mjesec. Ostat ćete zapanjeni činjenicom da stvari idu na bolje svaki dan.

U daljini se čuje grmljavina, koja najvaljuje promjene u vašoj karijeri. Iako se osjećate izgubljeno  - promjena koja dolazi je dobra. Druga promjena odnosi se na vašu vezu ili najavljuje novu vezu u vašem životu. Osobne promjene su neizbježne; u to ćete se najbolje uvjeriti 24. Podijelite svoja očekivanja s partnerom od 21. do 29. pozorno slušajte što vam ima za reći i kako se ponaša.

Spotaknut ćete se drugog ako ne sagledate sliku u globalu prije nego zaključite da ste samo vi u pravu. Ne poštujete potrebe vašeg tijela pa se morate suočiti s posljedicama. Morate stvoriti zdrave navike i početi živjeti zdravije od osmog. Očekuje vas poklon 21. Nagradit će se vaš naporan rad na nečem što volite. Putovati je najbolje tek poslije 30.

Neka vas ne uznemiruju stvari koje ne možete kontrolirati između drugog i 19. Prepustite stvarima da se odvijaju same od sebe. 22. ćete biti iznimno kreativni i kompetentni u svemu što ćete raditi. Posjet nekom spa centru preporuča se ako se  ne osjećate dobro i to između 22. i 25.  Iako vam se čini da su svi oko vas postali bezosjećajni, a samo vi ne, potvrditi ćete si to 29-og. Dugove i razmirice rješavati ćete lakše poslije 30.

Na vrata vam kucaju velike promjene, ali vi niste sigurni jeste li spremni na njih jer želite da stvari ostanu kakve jesu. Osmog ipak shvaćate da su promjene neizbježne i daće vam koristiti. Drugog i 19. potražite mudar savjet. Netko je već prošao ono što vas zabrinjava. 22. se opustite i uživajte u životu. 0d 24. prihvatite kaos. 30. prihvatite ljubav kao najboljeg učitelja.

 

Socijalna politika je važna. S njom ćete dobro upravljati ako se fokusirate na ljudske motive. Šestog će vam suditi prijatelj, a 12. partner. Radi se o njihovoj ljubomori ili zavisti. 21. sve rješavate razgovorom i istinom. Uživajte s obitelji 22. Od 28. će vas zanimati priče iz prošlosti, obratite pažnju na njih. Poslije 30. će se pokazati istinitim da ste s pravom sumnjali u neke ljude.

Ako smatrate da je partner prešao granicu u šalama na vaš račun, budite razumni, ali ne i popustljivi. Izborite se za sebe između drugog i devetog u mjesecu. Novac vam se smiješi iduće godine. Dopustite da vam ljudi priđu i prepoznaju vaše kvalitete. Sijat ćete kao dijamant 21.12. Vaša elokventnost će doći do izražaja 22., ali od 28. bi bilo bolje da misli izražavate pismenim putem.

{mosgoogle center} 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mjesečni horoskop: Horoskop za prosinac 2007.

 

Horoskop za mjesec prosinac 2007. godine

 

Skupite nesigurnost, sumnju u sebe i negativne misli i ostavite ih po stranu jer osmi, 25. i 30. su dani koji će utjecati na ostatak vašeg života. Budite spremni koristiti vaše jedinstvene vještine i sposobnosti kad će biti potrebno. Ljubav lagano vrije od 17. i dostiže vrhunac 24., kad će ga vaša zasljepljujuća sigurnost naglo otpuhati. 29. nemojte obraćati pažnju na ono što kaže, već na ono što čini.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se