Horoskop za mjesec siječanj 2008. godine

Piše: Dr. Ivona Reichel
Objavljeno 05.01.2008.

0

Bik: Jupiter i Saturn su na strani zemljanih znakova pa ćete imati sretan mjesec. Slagat ćete se s djevicama. Između vas bi mogla vladati prava harmonija.mjesec je idealan za tjelovježbu i brigu i zdravlju. Posvetite vrijeme sebi i svojim malim ritualima. Mogli bi i otputovati i steći nova iskustva. Neki će se bikovi posvetiti učenju, što je svakako preporučljivo u ovom razdoblju. Ako ste ikad razmišljali o pisanju- ovo je vrijeme za vas. Pripazite na odnose s prijateljima krajem mjeseca.

Blizanci: Ovaj je mjesec dobar za vaše financije. Svemir vam duguje financijsko blagostanje, iskoristite to! Mjesec je dobar za sklapanje novih prijateljstava, poslovnih i privatnih. Možda vam je 2007. donijela psihički nestabilno razdoblje i puno stres. Već ovaj mjesec počet će mirno razdoblje mira i psihičke stabilnosti. Ono što odlučite u siječnju ostavit će posljedice na ostatak godine. 2008. donosi materijalnu sigurnost i obogaćivanje života.

Rak: Ove ste godine na istoj valnoj duljini sa srećom. Čuva vas Jupiter. Moglo bi se ostvariti sve što želite ili pokušate. Svejedno, ne možete imati sve jer bi sve postalo besmisleno. Ovaj mjesec ne možete sami. Slobodno se oslonite na ama bliske osobe, ali i kolege s posla. Ljubav vam je sklona, tako da će vaša veza biti smirena i sretna. Slobodni bi mogli upoznat nekog starijeg i situiranog, koji će ih jako privući. Ovaj mjesec je dobar za prijateljske odnose od kojih ćete imati koristi.

Lav: Mjesec koji je pred vama biti će dobar za zdravlje i financije. Ipak, morate puno raditi da bi zaradili, ali uvjeti na poslu postaju mnogo bolji tako da ćete sjajiti od zadovoljstva. Posao će vam postat zanimljiviji. Odnosi sa šefom će se poboljšati i postat će vam draži. Za one bez posla, ovo je idealno razdoblje za traženje posla ili promjenu posla. Sreća je na tom području na vašoj strani. Ovaj mjesec mnogo ste sretniji nego prije. Moguća je dolazak novog kućnog ljubimca koji će vas jako razveseliti.

Djevica: Pred vama je sretan mjesec na kojem bi vam svako mogao zavidjeti, a i cijela godina je za vas sretna. Nudi vam se mnogo novih mogućnosti. Psihički ćete ojačati i postati samopouzdaniji.ovaj je mjesec dobar za ljubav, uživanje i romantiku. Svakako ćete dobro iskoristiti vikende, mnogi će se zaljubiti ili otkriti životnu ljubav.odnos s djecom jako će se poboljšati i ispuniti ljubavlju. Ovakvo razdoblje događa se jednom u 12 godina. Stoga, uživajte maksimalno u harmoniji.

Vaga: Ovaj mjesec nalazit ćete utjehu u krugu obitelji i vlastitom domu. Najviše od svega cijenit ćete svoj dom i vama bliske osobe. Zadovoljstvo će na tom području biti maksimalno. Najviše ćete kupovati upravo za uređenje doma.mjesec je idealan za spremanje, uređivanje i dekoriranje doma te druženje s prijateljima i obitelji. Godina je idealna za kupnju stana ili imanja. Svaki potez pokazat će se isplativim u budućnosti.

Škorpion: Mjesec će obilježiti nova poznanstva, nove veze i neobavezna druženja. Cijela godina će, također, donijeti nova poznanstva. Vi ćete se mnogo mijenjati obogaćeni novim iskustvima i svjetonazorima. Mjesec će bit nemiran, ali uzbudljiv i zanimljiv. Mnogo novih stvari dolazi iz mnogo smjerova. Budite promišljeni, ali ne i presuzdržani. Pred vama je mnogo učenja i putovanja. Na pomolu je i nova veza, koja donosi sigurnost i toplinu. Komunikacija s obitelji i prijateljima znatno će se poboljšati.

Strijelac: Ovaj mjesec vi imate moć i uspjeh na mnogim područjima. Smiješi vam se i novac. Puno ćete filozofirati. Nemojte previše vremena gubiti na to. Posvetite se emocionalnim vezama. Naučit ćete upravljati vlastitim novcem pa će se financijske brige smanjiti. Slijedi mirnije razdoblje.

Naučit ćete neke nove vještine. Manje vremena provest ćete s obitelji, a više u druženju s partnerom, koji traži vašu potporu.

Jarac: Vi ste najsretniji znak ove godine. Iskoristite tu činjenicu. Prošli puta imali ste ovakvu sreću 1996. godine. Najbolje se slažete s djevicama. Saturn je na vašoj strani pa je pred vama poslovni uspjeh, novac i zadovoljstvo. Mjesec je pun sretnih i spretnih okolnosti. Sve što dotaknete, pretvarate u zlato. Zavidimo vam na godini koja je pred vama. Ne zanemarite partnere i ostale bliske osobe.

Vodenjak: Najviše će vas zanimati ljudsko ponašanje i odnosi. Stojite u ulozi promatrača. Puno ćete se posvetiti drugima i pomagati nemoćnima. Ove ste godine dobrotvor. Zaslužit ćete veliko poštovanje i napraviti vrijedne promjene. Manje ćete se brinuti za sebe, a više za druge. Ne zaboravite ponekad vrijeme odvojiti i za svoje potrebe. Neka se partner brine ponekad i za vas, prepustite partneru dio odgovornosti. Već u siječnju postajete bolja i kvalitetnija osoba.

{mosgoogle center}

 


Horoskop za mjesec siječanj 2008. godine


Horoskop za siječanj 2008. godine

Ovan: U siječnju ćete zadiviti šefove na poslu, ali i privatno ćete dobivati pažnju i poštovanje. Kako su ljudi na dobrim pozicijama zadivljeni vašim poslom, lako će doći do javnog priznanja za vaš trud. Moglo bi doći do dobrih poslovnih ponuda sredinom mjeseca, a izgledno je i poslovno putovanje. Vidi se da ste puni samopouzdanja, a Jupiter (upravljač sreće) napunit će vaš novčanik novcem. Jupiter će vas čuvati i ostatak godine.

Uživajte!
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se