Hoće li Hrvatica Donatella postati Miss Francuske?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2021.

0

Donatella Meden

Donatella Meden

174 cm visoka ljepotica Donatella Meden sutra će, kao predstavnica regije Nord-Pas-de-Calais, sudjelovati u finalu izbora za Miss Francuske 2022.

U subotu 11. prosinca, u Caenu, glavnom središtu Normandije, regije na zapadnoj obali Francuske, održat će se izbor za Miss Francuske 2022. Na ovogodišnjem izboru nastupa 29 kandidatkinja koje se bore za prestižnu krunu. Jedna od njih je i Donatella Meden koja je koja s obitelji živi u Lilleu, gradu na sjeveru Francuske te predstavlja regiju Nord-Pas-de-Calais.
Ona je rođena u Lilleu, ali je od roditelja Riječana, majke Sanje i oca Hrvoja koji su svoje djetinjstvo, školovanje i mladost proveli u Hrvatskoj, odgajana u hrvatskom duhu, njegujući svoj materinski jezik, kulturu i običaje rodnoga kraja svojih roditelja. Slučajan susret na jednom od evenata potaknuo ju je da se prijavi na regionalni izbor ljepote koji je rezultirao prvom laskavom titulom.
Posljednjih mjesec dana nalazi se na pripremama za spektakularno finale koje će uslijediti sutra.

Donatella Meden

Donatella Meden

Na jednom od najvažnijih izbora ljepote u Europi s tradicijom dugom preko 100 godina sutra će se okruniti Miss Francuske 2022. godine. Pobjednice ovog prestižnog natjecanja odlaze najčešće na svjetski izbor za Miss Universe gdje kao Miss Francuske gotovo redovito ostvaruju plasman među Top15 najljepših žena svijeta, a nerijetko se njihove prve pratilje te iste godine visoko plasiraju na izboru za Miss World

VIŠE O TEMAMADonatella MedenMiss Francuskeizbori ljepote
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se