Hoće li Andrea Erjavec u TOP 20 izbora Miss Universe?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2023.

0

Foto: PR / Miss Universe Organisation

Foto: PR / Miss Universe Organisation

23-godišnja Andrea Erjavec odradila je najteži ispit na svjetskom izboru Miss Universe koji će se 18. studenoga održati u El Salvadoru

Što je naša lijepa missica radila u El Salvadoru i kako uopće izgleda najprestižniji izbor ljepote iza zatvorenih vrata donosila nam je svakodnevno u “Dnevniku jedne Miss” u kojem  nas je Andrea Erjavec svakodnevno upućivala u ono što radi i sve obaveze koje ima tijekom 72. izbora Miss Universe. Izbor za Miss nije samo izbor samo za najljepšu djevojku na svijetu.

"Pobjednice koje su se plasirale u finale Miss Universe znaju i po nekoliko svjetskih jezika, imaju po dva fakulteta i jako su cijenjen u svojim zemljama. Doslovno su postale brand jer na svojim platformama promiču i iniciraju promjene u društvu. Njihovi kanali imaju ogroman doseg jer ih na društvenim mrežama prate na stotine tisuća ljudi, a nerijetko govorimo i o milijunima pratitelja. Većina djevojaka se bavi određenim javim poslom, rade na radiju ili na televiziji, motivacijski su govornici i svakodnevno ih se može vidjeti", objasnila je Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću Direkcije Miss Universe Hrvatske.

"Svaka od nas trebala je odabrati društveni problem do kojeg nam je stalo i za koji želimo biti svojevrsne ambasadorice kako bi u konačnici pomogle u rješavanju i potakle druge na pomaganje. Moj projekt usko je vezan uz moju profesiju: obrazovanje mladih i briga o njihovu fizičkom i mentalnom zdravlju. Već godinama promatram svoju osnovnu školu u Perušiću i njihovu borbu s obnovom sportske dvorane koja nema ni grijanje ni adekvatne opreme, tako da zimi djeca treniraju u učionicama. Drugi dio mog projekta je pomoć za obnovu zgrade fakulteta u Petrinji koji je teško stradao u potresu. Nagrada za svaki od tri prvoplasirana projekta je 12.000 dolara i znam da taj novac, ako ga dodijele mojem projektu, neće riješiti ove probleme, ali ako i ja mogu dati svoj mali doprinos, meni će to biti neizmjerno zadovoljstvo", ispričala je Andrea prije odlaska na svjetski izbor.

Foto: PR / Miss Universe Organisation

Foto: PR / Miss Universe Organisation

Na ovogodišnjem izboru natječe se 89 zemalja iz cijelog svijeta, sa samo 20 djevojaka imati će šansu za dva dana prošetati pozornicom velikog finala. Odabir Top20 radi se temeljem ocjenjivanja u kupaćim kostimima i večernjim haljinama na preliminarnom natjecanju, ali svakako najzahtjevniji dio jest intervju. '' Na intervjuu svaka djevojka ima svojih deset minuta kako bi pokazala ono najbolje od sebe, izrazila osobnost, stav, mišljenje i predstavila projekte na kojima radi i na kojima bi nastavila raditi kao pobjednica Miss Universe'', objašnjava Delač.

Andrea Erjavec besprijekorno je odradila preliminarno natjecanje noseći elegantnu bijelu haljinu dizajnerice Matije Vuice.


VIŠE O TEMAMAAnrea ErjavecMiss Universeizbori ljepote
Povezano