H&M za jesen 2017: Lookbook + 18 ključnih komada

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 06.09.2017.

183

H&M donosi modernu mješavinu glamura 1980-ih i novog grungea za sezonu jesen/zima 2017/2018. Pogledajte najveće hitove iz nove kolekcije!

Inspirativnim lookbookom "Say it Loud" H&M nam je predstavio neke od svojih najvećih aduta za nadolazeću jesen. Ako je suditi po kombinacijama koje su osmislili H&M-ovi kreativci, bit će to uzbudljiva sezona, prepuna različitih utjecaja koji se prepliću i nude bezbrojne mogućnosti miksanja.

Zanimljiv spoj glamura ludih osamdesetih s idejama grunge kulture ranih i buntovnih devedesetih, a sve to sa suvremenim pečatom trendova 2017. godine.

Prozirne tkakine, životinjski print, romantične prugice i točkice, lažno krzno i koža koja u cijelu priču unosi dozu rokerskog stila - dio je to modnog bogatstva H&M-ove jeseni. Poprilično umjerena paleta boja tu i tamo je razbijena ponekim žutim džemperom i kaputom, a sve vrvi i zanimljivim detaljima poput zakovica i mašnica.

U najužem krugu must-have komada su jakne od lažnog krzna, predimenzionirani džemperi koje treba nositi na najležerniji mogući način, prugaste majice i zavodljive crne suknje sa sjajnim kožnim efektom - idealne za jesensko-zimske party kombinacije.

Ako tražite inspiraciju, zavirite u galeriju fotografija, a abcite oko i na neke od ključnih sastojaka ovih maštovitih i poticajnih stylinga.


VIŠE O TEMAMAkrznene jakneH&Mženski kaputiženske jaknebluzejakneženske hlače
Povezano