H&M danas otvara online trgovinu za Hrvatsku!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.03.2016.

1218

H&M

H&M

Nakon Zare i Bershke, i H&M Hennes & Mauritz AB danas konačno otvara online trgovinu za Hrvatsku

H&M Online trgovina nudit će istu ponudu kao i u trgovinama pružajući kupcima širok spektar odjeće i modnih dodataka uključujući žene, muškarce, mlade i potpunu ponudu za djecu. Bit će tu i ekskluzivni "samo-online" artikli tijekom cijele godine.
H&M Online trgovina također pokreće i H&M Home, donosi H&M osjećaj mode i zabave u interijer, sezonskim izborom proizvoda za svaku prostoriju vašeg doma. Dolaskom Online trgovine, hrvatski kupci imat će neposredan pristup modernom dekoru za kuću ili stan po najpovoljnijoj cijeni.
"Oduševljeni smo što pokrećemo online trgovinu za Hrvatsku", kaže Claudia Oszwald, H&M-ov Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju. "Ovaj značajan korak u potpunosti zaokružuje H&M-ovu multikanalnu ponudu. Uz naših 15 trgovina, hrvatski kupci imat će pristup do naše najbolje modne ponude 24 sata dnevno putem svojih kompjutera, pametnih telefona i iPad-a bilo gdje u Hrvatskoj."

Povodom otvaranja online trgovine, H&M Hrvatska ponudit će niz fantastičnih ponuda za naše kupce. Novi newsletter pretplatnici dobit će 25% popusta na jedan artikl po njihovom izboru.

Online shopping na hm.com zaokružuje H&M doživljaj kupovine. Kupci mogu vidjeti najnovije kolekcije, pronaći inspiraciju na "H&M Life", prijaviti se na modni newsletter za ekskluzivne najave i ponude, te biti u interakciji s ostalim korisnicima na društvenim mrežama. Sve što kupci vole iz H&M-a - bit će dostupno samo jednim klikom na gumbić s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj.

VIŠE O TEMAMAH&Monline shoppingClaudia Oszwald
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se