H&M otkrio must-have komade za proljeće 2020.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.02.2020.

0

H&M Studio za proljeće 2020.

H&M Studio za proljeće 2020.

Kolekcija je nadahnuta radoznalim posjetom i upoznavanjem švedskoga otoka Gotlanda, na kojem je pronađena i njena bezbrižna muza, opuštena i smiona surferica

Sinoć je H&M proslavio lansiranje svoje ekskluzivne kolekcije H&M Studio SS20, uz prekrasan pogled na ocean i svjetla Los Angelesa. Kolekcija je namijenjena modernoj ženi slobodnog duha čiji je stil eklektičan, baš kao i njezina putovanja.
Suvremeno uređena vila, koji datira još od sredine prošloga stoljeća, poprimila je poseban izgled uz pomoć zanimljive rasvjete i filtera kojima su naglašeni elementi iz bogate palete boja koje dolaze do izražaja u kolekciji  te je postignut lijep kontrast s prirodnim okolišem u kojem je vila smještena.
Uzvanici, među kojima i Jourdan Dunn, Paloma Elsesser, Billie Lourd i Selah Marley, bili su odjeveni u odjeću iz kolekcije H&M Studio te su pozvani da prisustvuju predstavljanju nove kolekcije uz uzbudljivu akrobatsku točku, nakon koje je uslijedio i fantastičan glazbeni nastup by Lykke Li. Jameela Jamil, obučena u H&M Studio, bila je DJ čitave noći.

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn

"Vrlo sam nostalgična kada je H&M u pitanju, jer me podseća na djetinjstvo i odlazak u kupovinu zajedno sa mamom. Posebno bih istaknula koliko volim pjevati pod otvorenim nebom okružena prijateljima", izjavila je Lykke Li.

Billie Lourd

Billie Lourd

"SS20 kolekcija vodi se snažnim osjećajem i duhom 'slobode' te pršti odjevnim rješenjima za suvremenu ženu koja surfa oceanskim valovima, planinari i općenito uživa u istraživanju svijeta koji nas okružuje. Kolekcija je i sirova i profinjena, napravljena od prirodnih tkanina uz dodatak futurističkih detalja. Postoji i određena doza slobode u načinu na koji se kolekcija može nositi. Želimo da naši kupci znaju da je sve dozvoljeno kada je moda u pitanju", kaže Ann-Sofie Johansson iz H&M-a.

Foto: H&M

Foto: H&M

Kolekcija je nadahnuta radoznalim posjetom i upoznavanjem švedskoga otoka Gotlanda, na kojem je pronađena i bezbrižna muza kolekcije, opuštena i smiona surferica koja s lakoćom kombinira voluminozne haljine za sve prilike sa strožim krojevima i sportskim kupaćim kostimima.

H&M Studio za proljeće 2020.

H&M Studio za proljeće 2020.

Paleta boja sastoji se od jarkoružičaste i kobaltno plave boje, uz upečatljive naglaske u fluorescentno zelenoj boji, u zanimljivom kontrastu s nježnim nijansama kremaste žute boje.

Lykke Li

Lykke Li

Kolekcija H&M Studio za proljeće/ljeto 2020. bit će dostupna u prodaji od 20. veljače na hm.com i u H&M-ovoj trgovini u Centru Cvjetni.

VIŠE O TEMAMAH&MH&M Studio
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se