H&M kampanjom For Every Victory slavi osobna postignuća

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.07.2016.

0

Film se podudara sa sportskom kolekcijom For Every Victory koja je već ovaj tjedan dostupna u trgovinama

H&M-ov film za kampanju For Every Victory slavi moć sporta i uvjerenje u pozitivnu promjenu ljudskih života. Film se podudara sa sportskom kolekcijom For Every Victory koja je već ovaj tjedan dostupna u trgovinama.
"Istinski vjerujem u snagu sporta koja donosi pozitivnu promjenu u ljudske živote. To je razlog zašto sam tako ponosna što sam dio For Every Victory kampanje, jer me podsjeća na snagu i hrabrost ljudi širom svijeta da budu oni sami i da prevladaju sve prepreke koje se mogu pojaviti na njihovom putu", kaže Caitlyn Jenner, bivši osvajač zlatne olimpijske medalje u dekatlonu koji se osudio ustati za svoj pravi identitet i ima ulogu u filmu.
U filmu se također pojavljuju Chelsea Warner, gimnastičarka koja nikada nije dopustila da Downov sindrom zaustavi njen napredak, zatim surfer Mike Coots, koji i dalje surfa na dasci iako je izgubio svoju nogu prilikom napada morskog psa, te boksačica Namibia Flores, koja se morala boriti protiv predrasuda da slijedi svoje snove. Film također prikazuje ragbi tim King Cross Steelers, što je pomoglo u promjeni percepcije o seksualnoj orijentaciji i sportu; ženska skejterska ekipa koja svoj sport doživljava kao univerzalni jezik i kreativan oblik izražavanja; i Jose Aballi, koji neće dopustiti da bilo kakve prepreke zaustave njegov san da postane profesionalni igrač bejzbola.

Pogledajte i video:


VIŠE O TEMAMAsportska odjećaH&MCaitlyn JennerChelsea WarnerMike CootsNamibia Flores
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se