H&M je spreman za ožujak: Pogledajte što je novo!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 21.02.2014.

500

Nove kombinacije iz H&M-a

Nove kombinacije iz H&M-a

Ženstvene mini i maksi haljine dominiraju ponudom, ali tu je i cijela serija trendi cipela, torbica i nakita koji će na pravi način zaokružiti svaki look

U jednoj od Hrvaticama najdražih modnih trgovina sve diše u znaku proljeća. Skoro pa na dnevnoj bazi stižu nam nove stvarčice i nove kombinacije, a dio toga H&M je odlučio prezentirati simpatičnim lookbookom.

Haljine su u prvom planu. Birajte između optimističnih, šarenih cvjetnih modela i malih crnih haljinica od jerseyja s prozirnim dijelovima. Prijelazni period po pravilu je svježiji, pa ne bi bilo loše ormar osvježiti nekim cool kaputom ili parkom. Crno uvijek najbolje prolazi!

Točke i točkice su proljetni standard, zrače romantikom nekih prošlih vremena, a na haljinicama garantiraju stopostotnu ženstvenost. Look zaokružite klasičnim "malim" crnim štiklama, romantičnim šeširom i malo većom, funkcionalnom torbom.

Nisu u igri samo one mini, svakom će dobro doći i jedna maksi haljina! H&M predlaže dugu prozračnu crno-bijelu haljinu s prugastim gornjim i prozračnim donjim dijelom. Jedna mala crna mačkasta torbica bit će otkačeni pečat svakom proljetnom looku!


VIŠE O TEMAMAH&Mhaljineparkešeširitočkaste haljinemaksi haljine
Povezano