H&M ima suknju koju ćete ovog proljeća trebati u ormaru

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.02.2024.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Plisirana suknja, kao jedan od najženstvenijih, ali i 'najproljetnijih' komada, u velikom se stilu vraća u naše živote, jedan divan primjerak čeka vas u trgovinama popularnog H&M-a

Zima je, bar što se mode tiče, definitivno odradila svoje, u potpunosti se okrećemo proljeću i svim onim divnim stvarima koje nam sa sobom donosi. Mijenjaju se i materijali i boje i uzorci, na scenu se vraćaju lepršavi, ženstveni komadi koji će tople dane učinit još ljepšim.

Na listi klasika koji se vraćaju u naše ormare istaknutu poziciju drži veličanstvena plisirana suknja. Ženstvena, prozračna, lagana, ugodna, romantična, neodoljiva... A savršen primjerak detektirali smo u trgovinama popularnog H&M-a.

H&M

H&M

Ova satenska plisirana suknja duljine do gležnja osvaja blagim sjajem, ali i vrlo zanimljivom svijetlom nijansom koja je negdje između bež i sive. Suknja elastičnog struka s visokim prorezom sa svake strane komad je koji će svaku vašu proljetnu kombinaciju učiniti posebnom, a za nju ćete trebati izdvojiti 39,99 eura.

Foto: H&M

Foto: H&M

Dakle, biste li je i vi rado vidjeli u svom ormaru?


VIŠE O TEMAMAsuknjeH&Mmidi suknjeduge suknjeplisirane suknje
Povezano