H&M ima natikače sezone, trenutno su na velikom sniženju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.07.2022.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Natikače su ovog ljeta apsolutni 'must', a jedan model probio se na sami vrh liste najbolje prodavanih komada na ljetnom sniženju u H&M trgovinama

Ulazimo u one najljepše ljetne dane, pred nama je bar mjesec dana rezerviranih za uživanje na plažama i bazenima. No, bijeg iz grada neće biti to što može biti bez prigodnih modnih komada. Za savršene ljetne odmore trebamo modne sastojke u kojima ćemo se od nula do dvadeset i četiri osjećati posebno, a dobar par obuće jedan je od temelja cijele priče.
Ovo ljeto prolazi u znaku vladavine natikača, apsolutni su 'must', obožavamo ih i u gradu i na moru, a jedan primjerak privukao je veliku pažnju na ljetnim sniženjima u H&M trgovinama, gdje se probio na sami vrh liste ljetnih bestselera.
Svi su, dakle, ludi za ovim praktičnim, jednostavnim i efektnim crnim natikačama kožnog sjaja s potplatima visokim 4,5 centimetara. Uz njih trebate samo jednu dobru haljinu, i možete se u potpunosti prepustiti ljetnim čarima.

H&M

H&M

Ove natikače inicijalno su u H&M-u koštale 59,99, a trenutno su dostupne po sniženoj cijeni od 19,99 eura. Drugim riječima - izvrstan modni ulov!

VIŠE O TEMAMAnatikačeženska obućaH&M
Povezano