Hlače koje idu uz baš sve najprodavaniji su komad u Reservedu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.02.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Jednostavne crne hlače s voštanim efektom najprodavaniji su komad u prvim danima veljače 2023. na policama popularnog brenda Reserved

Klasika i jednostavnost - to se nerijetko u high-street trgovinama traži više od svih tih silnih razvikanih komada, a baš tako stvari stoje i na policama Reserveda u prvim danima veljače 2023. Novi popis najprodavanijih Reservedovih komada otkrio nam je jedan pravi modni dragulj koji ne košta previše.

Iako su na police ovog popularnog brenda već stigle očaravajuće, razigrane i šarene haljine koje najavljuju proljeće, a o kojima će i na našoj stranici uskoro biti više riječi, vrh liste bestselera zauzele su jedne nepogrešive hlače koje će dobro proći u svim mogućim kombinacijama.

Hlače s voštanim efektom stižu u (ne)boji svih boja, neprikosnovenoj crnoj, a u znaku su uskog kroja, visokog struka i kopčanja patentnim zatvaračem i kukicom. Podjednako će dobro ići i s vašim omiljenim tenisicama i s bilo kojim tipom gležnjača, a nosit će se i u zimskim i u proljetnim danima.

Reserved

Reserved

I baš zato se tako dobro prodaju! I ne samo zato - krasi ih i jako ugodna cijena. Za njih treba izdvojiti 27,99 eura (210,89 kuna). Dobra kupnja, zar ne?


VIŠE O TEMAMAženske hlačehlače visokog strukaReservedcrne hlače
Povezano