Hlače Antonije Stupar Jurkin modni su događaj dana

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.06.2024.

0

Foto: Petra Ria i Luka Cerovina

Foto: Petra Ria i Luka Cerovina

Ljetni party Grazije i brenda Lei Lou u idiličnom okruženju Riverside Gardena privukao je brojna poznata imena, a našu pažnju ukrao je styling Antonije Stupar Jurkin

Savršena prilika za elegantan predah usred radnog tjedna, zbila se jučer u idiličnom okruženju Riverside Gardena, gdje je u duhu talijanske tradicije i ljubavi prema mantri "dolce far niente", Grazia organizirala poseban Summer party. U kolaboraciji s Leilou, brendom poznate domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, party je okupio brojne zaljubljenike u modu, dobru zabavu i poznati koncept življenja 'La Dolce Vita'.

U dobroj atmosferi, za koju je bio zadužen Damir Kedžo, kojem su se na pozornici priključile i kolegice Stefany Žužić i Natalie Balmix, te uz zvuke DJ-ice Ree, uz pratnju saksofonistice Lane Škrgatić, uživale su i brojne poznate Hrvatice, a našu pažnju privukao je zanimljiv outfit Antonije Stupar Jurkin.

Zasjala je u seriji crnih komada koje je kombinirala s atraktivnim blještavim hlačama srebrnog sjaja, koje su definitivno najzanimljiviji dio stylinga, dok je look zaokružila zavodljivim crnim sandalama. Vi prosudite je li pogodila s ovim izdanjem!


VIŠE O TEMAMAAntonija Stupar Jurkin
Povezano