Hitovi u svijetu tenisica: Od natpisa do kamuflažnog printa

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.02.2018.

58

Tenisice | Foto: Net-a-porter

Tenisice | Foto: Net-a-porter

Cool natpisi, kamuflažni print i srebrne zvjezdice učinit će prijelaz iz aktualne zimske u nadolazeću proljetnu sezonu kudikamo zanimljivijim

Kako nam se proljeće bliži, tako i mi sve više razmišljamo o tenisicama kao dobrodošlom modnom oslobođenju od svih tih teških gležnjača i čizama. Najpoznatiji brendovi već sada su nas zatrpali nekim novim modelima, a ako je suditi po dizajnerskoj eliti, cool detalji i printevi bit će pravi hit u prijelazu iz zime u proljeće.

1. Kamuflažni print

Tenisice by Valentino | Foto: Net-a-porter

Tenisice by Valentino | Foto: Net-a-porter

Sportski stil i military đir već sezonama su dobar spoj, a Valentino donosi upadljiv spoj maskirnog uzorka i diskretno ukomponiranih najtraženijih nijansi crvene i ružičaste.

2. Natpisi

Tenisice by Dolce&Gabbana | Foto: Net-a-porter

Tenisice by Dolce&Gabbana | Foto: Net-a-porter

S obzirom na to da smo u mjesecu Valentinova, najzanimljiviji su nam bili oni ljubavni. Dolce & Gabbana je u ovkiru aktualne kolekcije lansirala jedan neodoljiv crno-bijeli model s cool natpisima i detaljima, koji će dobro proći i u narednoj sezoni.

3. Bijelo sa zvjezdicama

Aquazzura

Aquazzura

O bijelim tenisicama sve znamo - klasik nad klasicima! Aquazzura ih je 'prošarao' srebrnim zvjezdicama i tako stvorio model koji će mnogi rado vidjeti u ormaru.


VIŠE O TEMAMAtenisiceAquazzuraženske tenisicekamuflažni printDolce&GabbanaValentino
Povezano