Hit je srebrni nakit inspiriran prirodom!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.07.2012.

11

Naušnice | Cijena: 525 kuna

Naušnice | Cijena: 525 kuna

Naušnice, prstenje i privjesci ukrašeni motivima iz prirode uklopit će se u sve ljetne odjevne kombinacije

Ljeto je idealno vrijeme da svoje odjevne kombinacije upotpunite motivima iz prirode. Okosnicu ženstvene i glamurozne kolekcije nakita zlatarnice i srebrnarnice Prahir čini ono naljepše iz prirode: cvijeće i leptiri.
Cvjetni prsten | Cijena: 625 kuna

Cvjetni prsten | Cijena: 625 kuna

Zlatarnica Prahir, osim vjenčanog prstenja namijenjenog budućim mladencima, ovoga ljeta predstavlja i vrhunski srebrni nakit koji će zadovoljiti i najzahtjevnije pripadnice nježnijeg spola. Naušnice, prstenje i privjesci ukrašeni motivima iz prirode uklopit će se u sve ljetne odjevne kombinacije, a one najjednostavnije učinit će glamuroznima.

Maštovit dizajn

Moderan i zanimljiv nakit upotpunjen je dekorativnim kamenjem ljubičaste, tirkizne i bijele boje, dok će hrabrim večernjim kombinacijama dašak glamura dati kamenje crne boje. Modni dodaci u ponudi zlatarnice i srebrnarice Prahir izrađeni su od kvalitetnih materijala, a brojne poklonice mode uživat će u maštovitom dizajnu.

Kolekcija nakita inspirirana prirodom dostupna je u prodajnom prostoru zlatarnice Prahir u Velikoj Gorici (Zagrebačka 57), te u poslovnici Prahir silver (Zagrebačka 56).

VIŠE O TEMAMAnakitnaušniceprstenjeprivjescisrebroZlatarnica Prahir
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se