Hippy Garden priredio modni spektakl u hotelu Esplanade

Piše: CroModa, Foto: Goran Matijašec
Objavljeno 02.12.2015.

0

Ekskluzivnim predstavljanjem unikatnih modela u kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade, Hippy Garden još je jednom pokazao zašto je zasluženo u vrhu hrvatske mode

Za ovu prigodu čarobno dekorirana Smaragdna dvorana hotela Esplanade jučer je bila pretvorena u raskošnu modnu pistu,  kojom su defilirale čarobne modne Marquise. Na taj je način renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina inspiriranih duhom vremena kad su u cijelosti vladale plemkinje.
Linije Hippy Garden Couture kolekcije su fluidne s ubačenim transparentnim dijelovima  visoko vrijedne svile i brokata, a silueta je vrlo profinjena i elegantna. Đurđica Vorkapić  nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina, jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost, eteričnost, samouvjerenost potpune Hippy žene . Ovom revijom u mističnom i ambijentalnom ozračju Smaragdne dvorane hotela Esplanade, Hippy Garden pomaknuo je granice domaće produkcije modnih revija.
Brand Hippy Garden je ovom couture kolekcijom bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu ostao vjeran svom izričaju.

"Ovom prilikom htjela bih zahvaliti svim suradnicima, prijateljima, medijima koji su nam pomogli da ovako zahtjevna misija postane realnost. Kreirali smo mističnu oazu stila u kojoj se moda isprepliće s djelima glazbenih virtuoza, davno zaboravljenim recapturama, bajkovitom glazbom i fantastičnim scenskim izričajem te ću je zasigurno zauvijek pamtiti" -  rekla je Đurđica Vorkapić.

VIŠE O TEMAMAĐurđica VorkapićHippy Garden
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se