Hippy garden najavljuje Nivea Cro A Porter

Piše: CroModa.com
Objavljeno 24.03.2009.

0

Ekskluzivna modna revija dizajnerskog dua Madame Demode krajem veljače poslužila ja kao uvod u najavna događanja ovosezonskog Nivea Cro A Portera. Ovog vikenda slijedi prvi službeni party Nivea Cro A Portera u suradnji s modnom markom Hippy garden.

Ekskluzivna modna revija dizajnerskog dua Madame Demode krajem veljače poslužila ja kao uvod u najavna događanja ovosezonskog Nivea Cro A Portera.  Ovog vikenda slijedi prvi službeni party Nivea Cro A Portera u suradnji s modnom markom Hippy garden.

Hippy garden

Hippy garden

'Fashion Party - Hippy garden', drugi u nizu najavnih događanja koja ove sezone prethode trinaestom izdanju modnog događaja Nivea Cro A Porter, najavljen za petak 27. ožujka u zagrebačkom klubu PLATO Dining & Clubbing u organizaciji Nivea Cro A Portera i modne marke Hippy garden dizajnerice Ðurđice Vorkapić, tijekom kojeg će se u društvu Cro A Porterovih dizajnera, Hippy gardenovih obožavatelja, medija i  osoba iz javnog života snimati ovosezonski promotivni katalog modne marke Hippy garden

Pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ðurđice Vorkapić i modnog fotografa Šime Eškinje u društvu neodoljive Petre Friganović – i ove sezone zaštitnog lica najnovije kolekcije Hippy gardena, tijekom partyja, pred publikom, uz glazbu i koktele nastat će provokativne fotografije najnovije Hippy Gardenove kampanje sa snažnom (modnom) porukom. Upravo za ovu prigodu kreiran je i Hippy garden koktel sa čarobnim aromatskim dodatkom, inspiriran hipijevskom kreativnošću koji će uzvanike svojim okusom i mirisom uvesti u novi Hippy gardenov svijet. 

Hippy garden avantura počinje u petak 27.ožujka od 21:3 0sat u klubu PLATO Dining & Clubbing (Centar Kaptol). Ulaz na događaj moguć je isključivo s pozivnicom.  

NIVEA CRO A PORTER FASHION PARTY – HIPPY GARDEN

PLATO Dining & Clubbing – Centar Kaptol, Zagreb / petak 27.03.2009, od 21:30h 

Kreativno vodstvo: Ðurđica Vorkapić

Fotograf: Šime Eškinja

Model: Petra Friganović

Šminka: Marija Butković

Frizura: L'oreal Matrix 

Poznati hrvatski modni brand Hippy garden osmislila je i pokrenula dizajnerica Ðurđica Vorkapić koja iz sezone u sezonu oduševljava novim, inventivnim,  zanimljivim,  senzualnim, a opet tako prepoznatljivim modnim rukopisom. Skloni prirodnim bojama, inspirirani  prirodom i slobodom, modna marka Hippy garden stvara nosive i zanimljive kreacije koje je moguće odjenuti u dnevnim varijantama ali i iznimno svečanim prilikama. 

Ovosezonski NIVEA Cro A Porter, koncepcijskog naziva  RECONSTRUCT/DECONSTRUCT, održat će se 17. i 18. travnja u Paviljonu 11D Zagrebačkog velesajma. Kolekcije za tekuću (proljeće/ljeto 2009) i narednu sezonu (jesen/zima 2009-2010), prema vlastitom izboru, predstavit će se već poznata, vodeća imena hrvatske modne scene: Amarie, Alduk i Jacić, Arileo, Boris Pavlin, Boudoir, Ðorđe Smajlović, ELFS, Estare Culto, Fjaba, Hippy Garden, Ivana Popović, Linea Exclusive, Madam Demode, Marina Design, Martina Felja, Teo P.za MAK, Tihomir Krznarić i Zigman. 
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se