Hippy Garden donosi klasike za jesenske dane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.10.2021.

0

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Jednostavan, sofisticiran i senzualan image nove kampanje Hippy Gardena slavi žensku ljepotu i definira modni senzibilitet

"Krojni identitet nove kolekcije domaćeg branda Hippy Garden izgleda kao da je mogao nastati danas kao i prije dvadeset godina, ne zato što je bezvremen, nego jer posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost", kaže dizajnerica Đurđica Vorkapić. U tom smislu, kolekcija rasvjetljava kako nju kao osobu i dizajnericu, tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden.
Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.
Kontura mantila je pročišćena, a sastoji se od niza krojnih dijelova s dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil-jakne.

Model: Lea Tomić,  Relatum Model Management

Model: Lea Tomić, Relatum Model Management

Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini. Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cijelinu.

Pri izradi ravnih krojnih linija odabir skuba materijala je odličan izbor, a kod ovog midi kombinezona je to ujedno i idealno riješenje gdje oblik i volumen slijede svojstvena konstruktivna načela.

Make up/Hair: Sanja Agić

Make up/Hair: Sanja Agić

Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog  karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama. Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivani, ali i savršeni dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, su plisirani umetci  prepoznatljive Hippy Garden estetike.

VIŠE O TEMAMAHippy GardenĐurđica Vorkapić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se