Hilton u Rijeku donosi eforea spa & health club

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.12.2020.

0

eforea spa & health club

eforea spa & health club

Jedinstveni spa & health club, na više od 3.500 metara kvadratnih, gostima nudi jedinstveni doživljaj koji se inače može doživjeti samo na odabranim egzotičnim lokacijama

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa u jedinstvenom Kvarnerskom zaljevu, po prvi put u Hrvatsku donosi prestižni brand i svjetske wellness i spa koncepte koji su namijenjeni gostima i putnicima koji traže svježe i neočekivano iskustvo. Jedinstveni eforea spa koncepti, osmišljeni od strane Hiltona, oslanjaju se na holistički pristup prilagođen prema svakom gostu kako bi im ponudili vrhunsku kvalitetu personaliziranog wellness doživljaja kao bijega od užurbane svakodnevice.
Jedinstveni spa & health club, na više od 3.500 metara kvadratnih, gostima nudi jedinstveni doživljaj koji se inače može doživjeti samo na odabranim egzotičnim lokacijama diljem svijeta poput Sejšela, Los Cabosa u Meksiku, Barbadosa, Tajlanda i Australije. U ponudi su razni sadržaji i tretmani za pomlađivanje, revitaliziranje i obnavljanje duha i tijela – masaže, tretmani lica i tijela, aktivnosti opuštanja stresa, savjetovanje fitness stručnjaka i nutricionista, čime je Hilton u Hrvatsku donio najbolje od spa svijeta. Uz ekskluzivne svjetske proizvode, u sklopu eforea spa & health cluba, Hilton je u ponudu uvrstio i proizvode hrvatskih lokalnih proizvođača. Prijave za članstvo u ovom eforea spa & health clubu od sada su dostupne u limitiranom broju.
"Ponosni smo na sve ono što naš holističkih wellness i fitness koncept donosi ne samo ovoj destinaciji, nego i cijeloj Hrvatskoj. Radi se o vrhunskoj ponudi izrađenoj u skladu s vodećim svjetskim trendovima.  Dobre vijesti čuvali smo za kraj ove godine, kao iznenađenje za sve koji su odlučili da će im wellness & mindfullness postati prioriteti sljedeće godine. Uz to, povodom blagdana vjernost svih koji se predbilježe za članstvo u eforea spa & health clubu nagradit ćemo posebnim pogodnostima", rekao je Milan Banić, menadžer eforea spa & health cluba.

eforea spa & health club

eforea spa & health club

Gosti će moći uživati u fitness zoni koja se prostire na više od 800 metara kvadratnih opremljenoj vrhunskim Technogym spravama, kao i u bazenima, od kojih se ističe zatvoreni bazen na 255 metara kvadratnih izrađen od jedinstvenih materijala kakvi do sada nisu korišteni u izgradnji niti jednog drugog bazena u hrvatskom okruženju. Tu su hidrotermalna zona s raznim saunama, primjerice, finskom saunom i slanom parnom sobom, kao i topli te hladni bazeni, sobama za relaksaciju s grijanim klupama, kao i mogućnost različitih individualnih masaža i tretmana u paru.

Limitirane prednarudžbe za članstvo u tijeku

eforea spa & health club

eforea spa & health club

eforea spa & health club u limitiranom broju nudi pet različitih vrsta članstva koje prema željama gostiju mogu uključivati fitness, spa i lifestyle pakete: eforea Fitness, eforea AcquaFit, eforea Spa, eforea Lifestyle i eforea Premium Lifestyle, a idealan su poklon za nadolazeće blagdane.

Ovisno o odabranom članstvu, gosti će imati pristup hidrotermalnoj zoni, fitness zoni, teretani ili bazenu, a za one koji se odluče za Lifestyle Premium članstvo pripremljen je i niz drugih vrhunskih pogodnosti poput dodatnog popusta na retail i beauty proizvode i usluge resorta. Cijene članstva trenutno se okreću od 690 kuna na više.

VIŠE O TEMAMAHilton Rijeka Costabella Beach Resort & SpaRijekawellnessMilan Banić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se